Acer Aspire V3-571G-53214G75Makk

Un laptop foarte bun e acest laptop Acer Aspire V3-571G-53214G75Makk și se recomandă prin faptul că e laptop de gaming. Are procesor i5 Ivy Bridge, mai exact i5 3210M, iar placa video e una de 128 biți – nVidia GeForce GT 630M. Având un preţ bun Vezi prețul special de azi » se poate spune că nu e deloc scump și vine cu noul design de la Acer care e foarte plăcut și-ți dă impresia că e vorba despre un ultrabook.

Poze

Din față
Capacul

Specificaţii tehnice

V3-571G-53214G75Makk vine cu un ecran de 15,6 inci care are o rezoluție de tip HD+, iar restul specificațiilor sunt la maxim fiind vorba despre un procesor i5, 4 giga memorie RAM, hard de 750, placă video cu memorie dedicată, adică un Nvidia GeForce GT 603M de 2GB și o mulțime de porturi utile pentru a conecta laptopul la ce doriți sau ce doriți la laptop. Din clipul de mai jos se poate vedea cum merg jocurile și trebuie spus că modelul 630M e destul de comparativ cu 540M ceea ce e numai de bine deoarece vine chiar și cu tehnologie Nvidia Optimus.

Păreri pro şi contra

Pro: are o autonomie bună de 4 ore și ceva care îi garantează o portabilitate maximă alături de greutatea de 2,6 kilograme; vine cu tastatură numerică care vă va ajuta să introduceți mai ușor numere; vine cu porturi utile oricărui om de afaceri, iar printre aceste porturi se numără HDMI, USB3, LAN, VGA, dar și bluetooth; designul e unul dintre cele mai importante aspecte ale acestui laptop deoarece arată de nota 10 și trebuie să recunoaștem că notebook-urile sunt cumpărate în mare parte și datorită faptului cum arată.
Contra: prețul nu e tocmai atractiv, dar e vorba despre un laptop de jocuri… foarte ieftin.

Concluzie

Eu recomand cu căldură acest laptop pentru pasionații de jocuri, cât și pentru cei care vor un laptop special. Sunt de părere că ar fi destul de bun și studenților la inginerie ori arhitecților deoarece placa video e destul de puternică pentru a face față aplicațiilor gen CAD ori MATLAB. Și oamenii de afaceri vor aprecia destul de mult această sculă deoarece vine cu multe porturi de care ei au nevoie, dar cu performanță superioară. Pentru a vă face o părere despre cum arată vă recomand să vizionați clipul de alături care e unul destul de informativ.

Te-ar mai putea interesa

3 comentarii la „Acer Aspire V3-571G-53214G75Makk”

Comentariile sunt închise.