Acer Aspire V3-571G-53214G75Maii

Laptopul Acer Aspire V3-571G-53214G75Maii e o recomandare bună pentru cei pasionați de jocuri și nu numai. Sunt multe modele în diverse configurații care le veți găsi în cadrul seriei V3, dar cele cu placă video dedicată au acel „G” la finalul lui 571. Același lucru se observă și la alte serii ale acestui producător. Deci nu e greu să identificați un laptop care se adresează gamerilor. Bineînțeles, nu e un laptop profesionist cum sunt cele de la ASUS (RoG) sau de la alți producători, însă satisfac nevoile oricărui jucător. Spun asta deoarece la un ecran de 15 inci nu e nevoie de prea multă performanță iar placa video GT 640M redă orice joc la detalii medii. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din față
Capacul

Caracteristici tehnice

Nu cred că un i7 era mai util decât actualul i5, că și așa ecranul nu e prea mare și probabil nu veți încerca multe jocuri în mod FullHD. E un Core i5-3210M, deci e un Ivy Bridge cu Intel HD 4000. Totuși ecranul său e unul Full HD de tip IPS, astfel imaginea e foarte clară și detaliată din orice unghi. Sunt curios când vom vedea astfel de ecrane și pe laptopuri accesibile. E normal că un ecran ca acesta necesită și un procesor mai bun, deoarece necesită viteză de procesare.

Îl puteți folosi și pentru a viziona filme, a edita poze sau a proiecta diverse lucruri. Memoria instalată e una de 4GB însă e instalată doar pe un slot, pentru a putea instala 8GB. O să vă ajute în jocurile mai noi o memorie mai mare, dar și așa mi se pare oarecum suficientă. Cei 750 de GB sunt suficiență pentru a stoca o mulțime de fișiere fie că sunt filme fie că sunt melodii.

Pe lângă palca video Intel, are și una NVIDIA numită  GT 640M. E mai bună decât GT 540M și decât alte modele cu cod inferior. Un alt factor important în alegerea unui laptop e autonomia. Ea e de peste 4 ore în acest caz deoarece are o baterie bună cu 6 celule. Acea autonomie poate fi obținută doar dacă faceți unele setări și u folosiți palca video dedicată.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: autonomie de peste 4 ore în mode office, bluetooth, USB 3.0, configurație decentă în acest buget, ecran superb și finisaje interesante.

Minusuri: memorie RAM la 1333 MHz.

Concluzie

Acest Acer V3-571G-53214G75Maii e o alegere bună, iar dacă îl luați pentru a juca pe el jocurile favorită, vă recomand încă 4GB de memorie RAM deoarece suportă până la 8GB și are un slot liber. Dacă a observa mai bine finisajele sau designul său, am pus și un clip în partea de jos.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Acer Aspire V3-571G-53214G75Maii”

Comentariile sunt închise.