Acer Aspire V3-571G-53214G75BDWaii

Cu ceva timp în urmă mă plângeam că pe piață nu sunt prea multe laptopuri cu ecran Full HD și uite că Acer a scos modelul Acer Aspire V3-571G-53214G75BDWaii care are un ecran IPS de 15.6 inci cu rezluție 1920 pe 1080 pixeli. Mai mult de atât, acest nu costă deloc mult fiind disponibil la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar printre componentele de top care le înglobează se numără un procesor i5, cip grafic GT 640M și unitate Blu-ray.

Aspect

E un model de culoare negru cu gri care nu e deloc mare deoarece ecranul e unul de 15 inci. Portabilitatea sa e peste medie deoarece cântărește undeva la 2.6 kilograme, iar bateria ține până la 4 ore și 30 de minute … maxim. Vine dotat cu tastatură numerică, și asta vă ajută la introducerea rapidă a numerelor în cazul în care lucrați mult cu cifre.

Din față
Capacul

Caracteristici tehnice

Acest model e unul dotat cu procesor i5 3210M, cip grafic Nvidia GT 640M și 4GB memorie RAM. Acestea sunt ingredientele de care ai nevoie pentru a juca orice joc de ultimă generație la detalii maxime. Chiar dacă e foarte performant, portabilitatea nu e afectată deoarece vine cu tehnologia Nvidia Optimus care face ca bateria să țină peste 4 ore deoarece dezactivează palca video GeForce când nu e nevoie de ea.

Păreri pro şi contra

Pro: poate fi utilizat din prima deoarece are sistem instalat; poate fi utilizat la orice tip de sarcină; la nevoie i se pot pune RAMi până la 8GB; aspectul e de nota 10 deoarece arată foarte mult precum un ultabook; vine cu toate porturile necesare pentru a conecta gadgeturile tale; vine cu unitate Blu-ray, asta însemnând că o să te poți uita la filme direct pe el ori să-l folosești pe post de player; unghiurile de vizibilitate sunt foarte bune datorită panelului IPS.
Contra: nu are Windows 8 preinstalat, ci doar Linux; era interesant dacă era dotat cu SSD.

Concluzie

Dacă îți plac jocurile ori folosești laptopul pentru proiectare/editare atunci cred că acest model îți va furniza puterea de care ai nevoie. E foarte bun și pentru editări video deoarece ecranul e deosebit de clar, iar palca video e foarte puternică. pentru a-ți face mai bine o părere despre cum se prezintă îți recomand preview-ul de alături.

Te-ar mai putea interesa