Acer Aspire V3-571G-53214G75BDCaii

Acer Aspire V3-571G-53214G75BDCaii e un laptop pentru cei pasionați de jocuri deoarece vine cu un procesor Intel i5 Ivy Bridge și cu un cip grafic GeForce GT 640M. Nici nu costă prea mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un laptop puternic cu o autonomie mai mult decât decentă deoarece bateria ține undeva la 4 ore.
Poate vă întrebați ce îl recomandă și de ce ar trebui să-l achiziționați. Eu aș spune că e recomandat de ecranul de 15.6 inci cu panou IPS și rezoluție Full HD, pe lângă multe altele.

Aspect

Designul e unul caracteristic seriei V3-571G, adică e negru cu gri. Tastatura e foarte asemănătoare cu cea a laptopurilor Asus și puteți vedea că e dotat cu tastatură numerică în partea dreaptă. Ecranul se poate vedea că e mare deoarece e unul de 15.6 inci cu tehnologie Acer ComfyView, panel IPS și rezoluție 1920 pe 1080 pixeli.

Din față
Capacul

Caracteristici tehnice

Vine la pachet cu un procesor i5-3210M de tip dual core și cu o placă video Nvidia GT 640M cu memorie de 2GB, iar din această cauză e o mașină perfectă la jocuri. Când nu va fi utilizat pentru gaming, placa Nvidia va fi dezactivată grație tehnologiei Optimus, iar din această cauză se poate obține o autonomie de undeva la 4 ore jumătate.
Pentru că ziceam că placa video e bună pentru jocuri, vă recomand preview-ul de alături la jocul NFS pentru a vă face o părere despre cât de bine la rulează.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e unul foarte bun; incorporează tehnologie de ultimă oră și caracteristici de top de la ultrabook-uri cum ar fi ecranul foarte clar și autonomia ridicată; nu cântărește prea mult, având undeva la 2.6 kilograme; vine cu 3 porturi USB din care unul 3.0 și două 2.0.
Contra: nu vine cu Windows; ecranul nu e unul touch așa încât să puteți să folosiți la capacitate maximă interfața Metro de la Windows 8; nu are SSD.

Concluzie

În trecut, adică acum câteva luni, ziceam că aș aprecia dacă producătorii de laptopuri ar începe să le doteze cu ecrane Full HD și uite că Acer a făcut primul pas. Normal că există de mult timp laptopuri cu ecran Full HD, dar niciunul care să coste undeva la 3700 lei. Singurele lucruri care-i lipsesc acestui model ar fi Win 8 și un SSD. Dar, având unitate Blu-ray o să puteți să-i instalalați rapid ce sistem de operare doriți.

Te-ar mai putea interesa