Acer Aspire V3-571G-33124G50Makk, laptop multimedia

Acer Aspire V3-571G-33124G50Makk e un laptop cu i3 și placă video 710M ceea ce- face excelent pentru sarcini office. Iar, dacă vrei să te joci un joc la sârșit de săptămână atunci acest lucru e posibil (lucru confirmat și de clipul de alături). Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care e foarte bun pentru un laptop cu o astfel de configurație, iar despre autonomie numai de bine deoarece bateria ține undeva la 4 ore maxim mulțumită tehnologiei Optimus.

Aspect

Puteți vedea că e un model cu design caracteristic seriei V3-571G. Ecranul e unul cu diagonală de 15.6 inci care are o rezoluție de 1366×768 pixeli… adică numai bună pentru vizionarea filmelor HD fără probleme și fără pierdere de detalii. Dacă sunteți preocupați de portabilitate atunci trebuie știut că are o greutate mică de circa 2.5 kg care-l face deosebit de portabil.

Din față
Din față

Caracteristici tehnice

Modelul V3-571G-33124G50Makk vine cu un procesor i3-3120M care are incorporată o palcă video Intel HD care funcționează atunci când e dezactivată cea dedicată. Placa video cu memorie dedicată e un Nvidia GeForce 710M care e destul de bun la jocuri, lucru care poate fi observat din clipul de mai jos.

Păreri pro şi contra

Principalele atuuri sunt designul premium, componentele de bună calitate și prețul deloc mare. Nu trebuie neglijat nici faptul că are o portabilitate bună datorită faptului că are o greutate mai mică și o baterie care ține până la 3-4 ore maxim.
Cum am precizat și la alte modele V3-571G, sunt dezamăgit de faptul că nu vine cu ecran Full HD, dar acest lucru nu o să vă încurce prea mult la vizionarea filmelor Blu-ray deoarece are port HDMI și astfel o să puteți conecta cu ușurință un ecran extern care să aibă rezoluția menționată anterior.

Concluzie

Laptopul de față poate fi utilizat pentru o multitudine de scopuri, dar l-aș recomanda în special pentru sarcini multimedia precum vizionat filme, editat clipuri și eventual un joc din când în când. Dacă vrei să-l cumperi în special pentru jocuri atunci Acer Aspire V3-571G-53234G75Maii (model cu i5 și GT730M) ar fi unul bun. Din clipul de alături puteți vedea mai multe detalii cu referire la cum arată acest notebook și vă recomand să-l vedeți pentru că e foarte reușit.

Te-ar mai putea interesa