Acer Aspire V3-571G-33114G50Maii

Acer Aspire V3-571G-33114G50Maii nu e foarte diferit față de modelul doar că are un preț mai mic și procesor i3 din seria Ivy Bridge, adică un i3-3110M. Astfel, modelul acesta de V3 are un preţ bun Vezi prețul special de azi » care în opinia mea nu e deloc mare și dacă vrei un laptop optim pentru sarcini multimedia atunci cred că acesta ar fi foarte bun.

Poze

Din pozele de alături se poate vedea că acest PC portabil e negru cu gri, iar Acer spune despre culoare că e Glossy Gray. Ecranul său e de 15,6 inci și având o rezoluție de tip HD+ va fi numai bun pentru vizionarea filmelor HD. Greutatea acestui laptop e una normală chiar dacă v-ați fi așteptat să fie una mai mică de 2,5 kilograme.

Din față
Capacul

Specificaţii tehnice

Modelul de față nu doar arată foarte bine, ci are și niște componente foarte capabile cum ar fi procesorul Intel i3-3110M, placa video dedicată GT 630M și cei 4GB memorie RAM. Nu vine cu Windows, ci cu Linux, dar eu vă recomand să instalați Windows 7 64 bit pentru o experiență cât mai bună. Pentru a vă face o părere cât de bună este placa video pe 128 biți vă recomand preview-ul de mai jos.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine precum un laptop premium; poate fi utilizat pentru multiple tipuri de sarcini; raportul dintre preț și calitate e unul foarte bun; garanția este extensibilă cu unul ori doi ani ceea ce e foarte bine și vă dă un plus de siguranță; vine cu multiple porturi și conexiuni care vă vor ajuta la la folosirea notebook-ului și pe post de laptop business.
Contra: nimic, dacă ar fi fost ultrabook atunci aș fi avut așteptări de genul SSD, tastatură iluminată și o greutate de sub două kilograme, dar fiind notebook e bine și așa.

Concluzie

Dacă nu vrei un laptop special pentru gaming atunci acesta ar fi ok. Ce vrea să spun e că există laptopuri speciale de gaming, dar și acesta poate fi folosit la jocuri deoarece are un cip grafic cu memorie dedicată de la Nvidia. Eu l-aș recomanda mai mult persoanelor care se joacă câte un joc în weekend și care în rest „execută” sarcini de tip office cum ar fi vizionarea de filme. Alături e și un review destul de bun pentru a vedea toate aspectele laptopului.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Acer Aspire V3-571G-33114G50Maii”

Comentariile sunt închise.