Acer Aspire V3-571-32344G75Makk, laptop office performant

E greu să găsești un laptop office care chiar să-și merite banii, dar cu Acer nu dai niciodată greși. Un laptop din categoria amintită anterior de la ei e Acer Aspire V3-571-32344G75Makk și vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care nu mi se pare deloc mare în condițiile în care are procesor i3, mulți RAMi și Windows 8 preinstalat. Nu e doar performant, ci și portabil deoarece bateia ține undeva la 4 ore, iar greutatea e de puțin peste 2.5 kilograme.

Aspect

Laptopul de față e unul care arată foarte bine, și pot spune că Acer s-a întrecut pe sine, dar și concurența, cu această serie V3-571. Arată splendid și asta poate că e așa și datorită faptului că e o serie premium.

Din față

Caracteristici tehnice

Modelul V3-571-32344G75Makk vine cu un procesor Intel Core i3-2348M care are incorporat un cip grafic Intel HD. Datorită faptului că cipul amintit anterior nu are memorie dedicată am putea spune că laptopul nu e bun la jocuri, dar nu e așa deoarece merg unele jocuri, iar cipul e așa de puternic încât poate reda fără probleme chiar și filme 1080p.

Păreri pro şi contra

Lucrurile bune sunt prețul deloc mare, sistemul de operare preinstalat – lucru care face laptopul bun pentru segmentul business, aspectul mai mult decât plăcut și capacitatea mare a memoriei. Iar, prin memorie mă refer atât la cea RAM, cât și la cea a hardului. Despre baterie numai de bine deoarece e una cu 6 celule, iar asta presupune o autonomie de undeva la 4 ore.
Singurul minus la acest laptop e faptul că placa grafică din procesor nu are memorie dedicată.

Concluzie

Un laptop bun de la Acer e acesta și nu trebuie să vă deranjeze faptul că nu are placă video dedicată pentru că în acest fel costă mai puțin. Mulți cred că un laptop fără placă dedicată o să poată fi revândut mai greu, dar nu e așa deoarece astfel de laptopuri au o durată mare de viață și poate că nu o să ajungeți să-l vindeți dacă o vă să palcă foarte mult.
Vă invit să vizionați clipul de alături pentru a vă convinge de cât de bine se prezintă (vizual) mai nou laptopurile de la Acer.

Te-ar mai putea interesa