Acer Aspire V3-531-B9606G50Maii

Dacă te interesează un laptop nou de la Acer și nu ești pasionat de jocuri atunci acest Acer Aspire V3-531-B9606G50Maii ar fi o recomandare din partea mea. În momentul de față vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi → care nu e deloc mare, iar dacă ai un buget mai mare atunci îți recomand un mouse MS Mobile 1000 și o geantă Hama sport23887, iar în funcție de ce Internet ai un router D-Link N150.

Aspect

Din imaginea de alături puteți vedea că arată caracteristic seriei V3 de la Acer. Ecranul e unul de 15.6 inci și de aceea o să încapă perfect într-o geantă de laptop 15.6. Portabilitatea nu e afectată de ecran deoarece cântărește circe 2.6 kilograme, iar bateria ține peste 3 ore.

Din față
Din față

Caracteristici tehnice

Venind la pachet cu un procesor Pentium B960 dual core și o placă video Intel HD o să vedeți filmele foarte clare și nici nu o să întâmpinați sacadări. Memoria RAM e mai mult decât suficientă deoarece e vorba despre 6GB, iar din această cauză eu recomand să instalați un Windows pe 64 bit. Poate v-ați dat seama că nu vine cu Windows, ci cu un fel de Linux foarte anemic. Dacă sunteți pasionați de Windows XP atunci ar trebui subliniat faptul că nu poate fi instalat pe acest laptop.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e unul foarte bun; garanția e de minim 2 ani și poate fi mărită prin intermediul extra garanției; are unitate optic DVD, lucru care contribuie la instalarea rapid[ a sistemului de operare; vine cu bluetooth și din această cauză o să puteți transfera rapid fișierele de pe telefon pe laptop.
Contra: nu are placă video cu memorie dedicată.

Concluzie

Dacă te interesează un laptop bun atunci acest model ar fi recomandarea mea. Nu costă deloc mult și arată nemaipomenit. Până acum câțiva ani, laptopurile celor de la Acer arătau foarte urât, dar acum se poate vedea foarte clar că tind a face modele cu aspect premium la un preț competitiv. Despre cum arată se poate vedea mai bine din preview-ul de alături.

Lasă un comentariu