Acer Aspire V Nitro VN7-593G-75FP, laptop cu IPS și GTX 1060

Laptopul Acer Aspire V Nitro VN7-593G-75FP e o alegere foarte bună când vine vorba de jocuri deoarece oferă performanțe superioare cu GeForce GTX 1060 (clasa 1) și imaginea oferită e una de calitate cu un IPS. Acest laptop e mult mai performant decât alte variante cu GTX 1050 sau GTX 1050Ti, dar cred că știți aceasta (ambele fac parte din clasa 2). Acestea sunt cele mai căutate plăci video deoarece au un raport performanță/preț decent și nu cred că vreți să dați prea mult pe un laptop.

Arată ca multe alte modele din seria VN7, doar că aici e vorba de o generație mai nouă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Procesorul se pare că e același ca pe multe alte laptopuri create pentru sarcini grele, iar modelele office au variante U (consum mai redus de energie). Laptopul se descurcă excelent în orice situație, deoarece are 8GB RAM și un SSD generos. Ecranul e un alt punct forte al acestui model, deoarece e un IPS de 15 inci cu rezoluție Full HD.

Nu sunt foarte multe laptopuri de 15 inci care nu mai au unitate DVD și în opinia mea această dotare e destul de inutilă. Spun asta pentru că nu o veți folosi prea des și viteza de transfer a datelor e destul de mică. Pentru a transfera date sau pentru a instalat Windowsul, vă recomand un stick USB 3.0 că doar laptopul are și SSD.

Păreri pro și contra

Această serie e creată pentru cei pasionați de jocuri, de aceea sunt prezente dotări atât de bune și componente atât de scumpe. Din câteva am observat nu prea aveți ce să-i upgradați, doar că anumite jocuri pot cere 16GB de RAM dacă le jucați la rezoluție Full HD. Nu orice serie de la Acer are tastatură iluminată și e foarte importantă această dotare atunci când îl folosiți seara târziu.

Acer Aspire VN7-593G-75FP stă foarte bine la capitolul conectivitate și mă refer la faptul că are numeroase porturi, dar și tehnologii wireless foarte bune. Prezentarea de jos e cu un alt model și se poate vedea după componentele instalate.

Te-ar mai putea interesa