Acer Aspire Switch 10 SW3-013, laptop 2 în 1 roz

Sunt destul de puține laptopuri roz, iar Acer Aspire Switch 10 SW3-013 e unul ceva mai interesant deoarece are un design compact și ecranul e detașabil. Cu alte cuvinte, e vorba de o tabletă cu tastatură fizică care rulează Windows 10. Se adresează celor care au deja un desktop sau laptop și vor ceva mai compact pentru a fi folosit în sufragerie, dormitor sau pe o terasă. Un alt avantaj al unui gadget atât de compact e autonomia mare, deoarece sunt incorporate componente care sunt foarte eficiente.

Sunt multe laptopuri de 15 inci pe piață, dar care nu oferă portabilitate ca unul de 10 inci. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Performanțele sunt acceptabile dacă vă rezumați navigare web, socializare, câteva programe office și redare de conținut media. Ecranul său permite să redați conținut media 720p, însă se poate conecta un monitor sau TV la acest model gadget cu un cablu HDMI de tip micro. Laptopurile mai mici au mai puține porturi, dar nu le lipsesc cele importante.

Eu consider că laptopuri de 15 inci au destule dotări inutile care nule văd sensul: unitate optică, tastatură numerică, cititor de carduri și chiar hardurile de 1TB mi se par exagerate (un SSD e mult mai bun). Acest laptop are suficientă memorie RAM, spațiu satisfăcător pentru muzică și programe. Greutatea sa e de numai 1.2 kg și aceasta diferă în funcție de cum îl folosiți (cu sau fără tastatură). Acesta nu se adresează chiar oricui datorită culorii sale.

Păreri pro și contra

O tabletă e o alegere bună pentru acasă deoarece o puteți lua oriunde aveți un semnal bun de la routerul wireless și tastatura e opțională, în sensul că nu sunteți obligați să o utilizați. Totuși cu acea tastatură aveți ambele mâini libere și puteți scrie mai rapid.

Acer Aspire Switch 10 SW3-013 poate fi cadoul ideal pentru persoana iubită fiind pe roz și nu trebuie să ofere performanțe prea mari. Un laptop nu poate înlocui un desktop deoarece componentele nu sunt chiar atât de performante (sunt concepute să consume puțină energie). Varianta pe roz e o variantă, însă nu e singura.

Te-ar mai putea interesa