Acer Aspire S7-392-74508G25tws, ultrabook alb

Acer Aspire S7-392-74508G25tws e un ultrabook foarte interesant și se poate observa doar după design. Mia precis, are un ecran Retina de 13 inci cu panou IPS, tehnologie touch, SSD mare, i7 Haswell, autonomie mare (maxim 8 ore) etc. Chiar și greutatea sa e una foarte mică – 1.3 kg. E normal să fie așa ușor pentru dimensiunile sale, iar carcasa sa e una destul de robustă. Arată bine pe alb și cu siguranță sunt mulți doritori dar nu oricine și-l permite. Spun asta pentru că e destul de scump dar e și la promoție în momentul de față.

Alternative sunt destule având în vedere că ultrabookurile vin în multe configurații și dimensiuni. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Ultrabook-ul
Ultrabook-ul

Procesorul i7-4500U e destul de cunoscut și l-am văzut pe multe ultrabookuri și chiar și laptopuri. Placa video Intel HD e decentă având în vedere că nu are și una dedicată. Poate reda filme 1080p și pentru jocuri vă recomand un laptop corespunzător. E folositor și pentru cei ce editează diverse deoarece imaginea e foarte detaliată și clară datorită panoului IPS. Puteți interacționa ușor cu interfața deoarece are tehnologie multi-touch iar Windows 8 sau 8.1 sunt singurele versiune pentru acesta.

Bineînțeles, drivere pentru versiuni mai vechi nu veți găsi. Restul configurației conține: 8GB RAM, SSD de 256GB, Intel HD 4400. Placa vidoe diferă și spun asta deoarece nu toate procesoarele Haswell o au.

Nu are tastatură numerică ori DVD și e normal pentru astfel de dimensiuni. Totuși, dotările sale sunt multe: difuzoare stereo, cameră web, USBuri 3.0, HDMI, bluetooth, card reader, baterie generoasă etc. Mi se par suficiente, poate chiar și prea multe pentru dimensiunile sale, dar niciodată nu veți ști când veți avea nevoie de un card reader ori de un port HDMI. Sistemul de operare de pe acesta e perfect deoarece e pe 64 de biți, iar dacă vreți să aveți 8.1, e bine să-l înlocuiți (cu stick USB) ori să faceți un upgrade.

Plusuri: tastatura iluminată, designul elegant, configurație, ecran Retina și altele.
Minusuri: nu e accesibil.

Acer Aspire S7-392-74508G25tws poate fi inclus în segmentul premium deoarece arată bine, are tastatură iluminată, e robust și performant. Jos e un clip cu un laptop similar poate doar configurația diferă, însă mai bun ca și cel de sus nu veți găsi. Deci poate fi o alternativă perfectă la un MacBook de la Apple. Deasemenea puteți vedea și cam cum arată un așa laptop.

Te-ar mai putea interesa