Acer Aspire S7-392-54208G25tws, ultrabook alb

Ultrabook-ul Acer Aspire S7-392-54208G25tws e unul din noua generație de modele de la acest brand. Îmi plac gadgeturile albe deoarece iasă ușor în evidență și de cele mai multe ori, doar cele mai performante gadgeturi au astfel de culori. Majoritatea sunt pe gri, negru sau argintiu. Configurația sa e una office/business deci nu se adresează oricui, dar nu trebuie să neglijăm faptul că e mai portabil decât un laptop și că poate fi folos chiar și pentru vizionarea de filme. Spun asta pentru că procesorul și placa video sunt performante și fac parte din generația a 4-a numită Haswell.

Îmi place că are un design robust și ușor, nu există modele de la acest brand care să arate mai bine. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Ultrabook-ul
Ultrabook-ul

Configurația sa e una cu Core i5-4200U de 1.6GHz ș Intel HD 4400. Doar modelele Core i7 au o versiune mai bună dar nu cu mult, deoarece tot nu se compară cu cele dedicate. Ecranul de 13.3 inci e unul FullHD cu panou IPS și tehnologie touch. Deci ecranul e detaliat și poate fi folosit ca și cel al tabletelor.

Pe partea de memorie RAM are o capacitate de 8GB, iar spațiul de stocare nu e mare dar e vorba de un SSD de 256GB. Performanțele sunt mult mai mari astfel că totul se mișcă mai bine, chiar instantaneu. Bineînțeles, la astfel de dimensiuni nu veți găsi o unitate DVD ori o tastatură numerică, dar are următoarele: difuzoare stereo, cameră web HD, USBuri 3.0, bluetooth, WLAN etc. Cam toate ultrabookurile au 1.3 kg și  putea fi chiar mai mică greutatea dacă s-ar fi optat pentru materiale diferite (magneziu/aluminu/carbon).

Are preinstalat Windows 8 și e o versiune pe 64 biți cum ar trebui. Chiar și 8.1 e o alegre bună și vă recomand să-l instalați și nu să-l upgradați la acea versiune. Instalarea se poate face cu o unitate DVD externă ori cu un stick USB generos și cu USB 3.0 (dacă doriți o viteză de transfer mai bună).

Plusuri: ecran multi-touch de 13 inci, rezoluție Full HD, tastatură iluminată, aspect plăcut, configurație nouă și greutatea redusă.
Minusuri: nu e accesibil pentru oricine.

Acer Aspire S7-392-54208G25tws e o soluție de tip business adică pentru cei care călătoresc. Autonomia sa e una generoasă chiar dacă bateria pare a fi una banală – până la 7 ore. Jos e un clip cu un astfel de ultrabook, dar există

Te-ar mai putea interesa