Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Acer Aspire S3-951-2634G52iss

Acest ultrabook Acer Aspire S3-951-2634G52iss e unul din seria S3 (de 13.3 inci) și poate fi considerart ca o alternativă mai performantă (cu procesor Core i7) la S3-951-2464G52iss. Până la urmă și acestea sunt laptopuri, însă sunt foarte subțiri, portabile, performante și eficiente. Portabilitatea sa se datorează grosimii de numai 13 mm și greutății de 1.4 kilograme. Toate ultrabookurile, indiferent de producător, vin cu procesoare Intel Core ix din a doua generație, însă modele cu frecvențe scăzute și cu performanțe ridicate. Sunt curios când vom vedea și ultrabookuri cu procesoare AMP APU.  Aceste procesoare ar putea fi alternative la configurațiile cu plăci video dedicate iar performanțele plăcilor video integrate sunt comparabile cu cele ale plăcilor video pe 64 de biți. Până atunci suntem nevoiți să optăm pentru configurații office. Acest Acer S3 are un preț bun Vezi prețul special de azi.

Poze

Aşa arată din faţă

Capacul arată bine

Specificaţii tehnice

Procesorul acestui ultrabook Acer e unul Core i7-2637M de 1.7 GHz și care are un cache de 4 MB și o placă video integrată Intel HD Graphics 3000 (e integrată în procesor). Aceasta e numai bună pentru vizionarea de filme și utilizare office deoarece suport HD și un consum redus de energie. Are un ecran LCD LED de 13.3 inci și o rezoluție de tip HD. Mai trebuie să adaug faptul că e extrem de subțire și vine cu protecție lucioasă.

Pentru o astfel de configurație, nu cred că e nevoie de mai mult de 4 GB în special că are o frecvență de 1333 MHz. Spre deosebire de primele modele, acest laptop are două harduri: unul de 500 GB SATA și altul de 20 GB de tip SSD. Recomandarea mea e să instalați aplicațiile pe SSD, iar pe hardul de 500 să copiați fișierele media sau office.

La capitolul dotări, acesta are următoarele: tehnologie audio Dolby Home Theater v4, mufă combo audio+microfon, difuzoare Acer 3DSonic, card reader, ieșire HDMI, tehnologie bluetooth, două USBuri 2.0 și acumulator de 3 celule. Acest acumulator poate oferi o autonomie maximă de funcționare de 6 ore datorită procesorului și a plăcii grafice integrate.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are două harduri, calitate audio decentă, tastatură plăcută, design robust, Wondows 7, subțire, pornește în 2 secunde cu Instant On, bluetooth v4.0, HDMI, carcasă din aluminiu și procesor Core i7.

Minusuri: lipsa portului USB 3.0.

Concluzie

Acest Acer numit Aspire S3-951-2634G52iss e recomandarea mea de la acest producător în special dac vă plac filmele și doriți un laptop portabil la locul de muncă cu care să ieșiți în evidență. Jos am pus o prezentarea a acestui ultrabook pentru a vă face o idee:

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu