Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Acer Aspire S3-951-2464G52iss

Acest ultrabook Acer S3-951-2464G52iss este una dintre cele mai noi apariţii de la Acer şi se remarcă printr-un procesor i5 2467M, 4 giga de RAM şi două harduri (unul de 500 şi un SSD de 20 giga). Vine cu Windows preinstalat şi astfel nu o să vă bateţi capul cu instalarea lui de pe stick pe SSD. Variantele anterioare, cum e S3-951-2464G24iss, veneau doar cu SSD sau doar cu HDD, pe când acest vine cu ambele. Avantajul e rapiditatea unui Solid State şi spaţiul care-l oferă un hard normal. Nu costă mult, având un preţ bun Vezi prețul special de azi, iar fiabilitatea e pe măsura preţului.

Poze

Arată ca restul mini laptopurilor din seria S3 şi sunt persoane care spun că din perspectiva designului aceste modele de la Acer arată mai bine decât Zenbook-urile Asus. La final e un preview din care vă puteţi forma o opinie legată de designul de nota 10 al acestui gadget.

Aşa arată din faţă

Capacul arată bine

Specificaţii tehnice

Acer Aspire S3-951-2464G52iss vine cu un procesor i5 care e Sandy Bridge şi venind cu cip grafic HD3000 de la Intel asta presupune că poate reda fără probleme conţinut 1080p (Blu-ray) chiar dacă ecranul are o mărime de doar 13,3 inci şi o rezoluţie HD+. Jocurile vor merge destul de bine deoarece procesorul şi GPU-ul alături de memoria RAM de 4giga pot duce jocurile.

Păreri pro şi contra

Pro: arată splendid; Acer S3-951-2464G52iss venind cu hard si unitate solid state o să aveţi mult spaţiu pentru filme şi Windows-ul o să pornească rapid (recomand ca pe ssd să nu aveţi folder de downloads, filme etc); procesorul e unul nou; bateria ţine până la 6 ore, chiar dacă e una cu 3 celule; greutatea e mică fiind de un kilgram jumătate.
Contra: memoria nu poate fi mărită deoarece are doar un slot care e ocupat, preţul e cam mare şi garanţia e de doar 1 an (însă poate fi mărită la 2 contra unei sume). Legat de preţ se pare că cei de la Acer vor să unească categoria netbook cu cea ultrabook (din care face parte acest gadget) şi astfel cred că preţurile vor scădea.

Concluzie

Modelul Acer S3-951-2464G52iss e tot un Aspire, chiar dacă multe magazine nu au scris în titlu, şi se evidenţiază prin fiabilitatea bună garantată de cei 3 ani de garanţie. E un notebook care impresionează atât prin design, cât şi prin performanţe, iar pentru a vă face o părere despre cum arată accesaţi preview-ul de jos.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu