Acer Aspire S3-951-2464G34iss

Am observat că anul acesta este anul în care multe companii producătoare de electronice au decis să lanseze produse similare (clone) cu cele Apple, începând cu iPhone și terminând cu MacBook Air. Acer Aspire S3-951-2464G34iss este noul model de ultrabook care a apărut în această toamnă alături de alte modele. Dintre toate ultrabookurile ce vor fi lansate anul acesta, parcă Aspire S3 ar fi cea mai reușită clonă și spun asta datorită designului. Acesta e un model de 13.3 inci și vine cu procesoare din a doua generație de Core i de la Intel, Sandy Bridge. Există modele atât cu SSD-uri de 160 GB cât și modele cu harduri SATA (cum e). Însă toate modelele au bluetooth 4.0, autonomie de șase ore și cică porneşte în circa 1.7 secunde. Cântăreşte vreo 1.4 kilograme și are o grosime de 13 mm.

Prețul bun Vezi prețul special de azi ». Diferă de la un magazin la altul. Momentan preţul e ceva mai piperat, dar în câteva luni sau poate un an preţurile vor scădea un pic.

Poze

Din faţă
Capacul

Specificaţii tehnice

Acer Aspire S3 pare a fi copiat după un Mac, dar dacă o să-l aveţi în mână atunci o să vedeţi diferenţele (în sensul bun al cuvântului).

Este un mic laptop care sunt sigur că e dorit de mulţi datorită faptului că e foarte subţire. Din cauza acestui lucru nu are DVD şi doar un slot de memorie, dar are Windows instalat şi 4 GB RAM, deci nu trebuie să vă faceţi probleme. Pe partea de porturi are HDMI normal, mini VGA şi două USB-uri. De asemenea are şi cititor de carduri.

Placa video e bunicică şi jocurile merg ca în clipul de jos. Mulţi confirmă că placa HD 3000 poate reda fără probleme conţinut 1080p, dar e nu văd de ce să rulezi astfel de clipuri atâta timp cât ecranul e HD. Sau poate au un televizor sau monitor Full HD care poate fi conectat la acest gadget.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine, are o greutate mică (puţin peste un kilogram), vine cu Windows, e performant (are procesor i5 2467M cu două nuclee, 4 giga RAM şi placă video HD 3000), bateria ţine mult (peste 6 ore), iar dotările sunt de ultimă generaţie (bluetooth versiunea 4 şi Dolby tot 4).
Contra: preţul e mare.

Concluzie

Acer Aspire S3-951 este unul dintre primele ultrabook-uri apărute în România şi preţul nu e aşa de mare pe cât mă aşteptam. Alături găsiţi şi un video review care din păcate e într-o altă limbă.

Te-ar mai putea interesa

3 comentarii la „Acer Aspire S3-951-2464G34iss”

  1. Arata bine si sper sa-l aduca si in magazinele noastre din Romania. Un alt lucru care il sper e sa nu fie prea scump.

  2. Cel mai scump va fi pe la 1.000 de dolari, dar cu siguranță vor fi modele de 700 și ceva, în funcție de procesor, tip de hard disk și altele. În momentul de față este doar un concept și Acer dorește o opinie din partea fanilor și posesorilor de laptopuri în legătură cu acesta. O să ajungă în România dar numai dacă Apple nu va da în judecată și pe acesta :).

Comentariile sunt închise.