Acer Aspire S3-951-2464G24iss

Dacă te pasionează ultrabook-urile şi vrei neaparat unul atunci acest ultrabook Acer Aspire S3-951-2464G24iss ar fi unul dintre cele mai bune şi eu de aceea ţi-l recomand. Spre deosebire de S3-951-2464G34iss acesta are are hard SSD de 240 de giga şi asta înseamnă că va avea un spor de performanţă impresionant. Probabil că dacă ar fi să mă întrebi ce să alegi între un Zenbook cum e Asus UX31E-RY008V şi acest model probabil că nu aş şti să-ţi răspund deoarece performanţele sunt similare, la fel şi calitatea mini laptopurilor.

S3-951-2464G24iss e recomandat de componentele sale, dar şi de autonomia de undeva la 6 ore. Printre componentele de top se numără procesorul ULV care e un i5-2467M cu două nuclee, cei 4 giga de RAM, hardul SSD şi placa video HD3000. Fiind un laptop business, oarecum, vine cu sistem de operare preinstalat – Windows 7 Home Premium. Prezenţa OS-ului e bună şi datorită faptului că laptopul nu are unitate DVD şi asta va face ca dumneavoastră să vă stresaţi puţin sau deloc cu instalarea uni OS. Având în vedere că e o noutate pe piaţă nu cred că preţul e prea mare. Un lucru care trebuie avut în vedere, dacă sunteţi de părere că e un preţ multe prea mare, e că e foarte mic, are o greutate de puţin peste un kilogram, iar performanţele sunt peste medie. Are un preţ bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din faţă
Capacul

Specificaţii tehnice

Cel mai important la acest Acer S3-951-2464G24iss e faptul că e foarte autonom în sensul că bateria ţine foarte mult, iar performanţele nu au de suferit sub nicio formă deoarece SSD-ul şi procesorul îşi fac treaba excepţional.

Placa video e capabilă de a reda filme 1080p şi vor merge şi jocurile, dar e de recomandat ca filmele să le urmăriţi pe un monitor extern (care poate fi conectat la HDMI) deoarece laptopul are o diagonală mică 13,3 inci şi un ecran de rezoluţie 1366 pe 768 pixeli.

Păreri pro şi contra

Pro achiziţionarea sunt portabilitatea şi performanţa maximă oferite care sunt manifestate prin bateria care ţine undeva la 6 ore (are doar 3 celule) şi componentele de top ca procesor i5, SSD, memorie RAM… din belşug.
Contra cumpărării lui ar putea fi preţul cam mare pentru unii.

Concluzie

Nu există motive pentru care nu ţi-ai lua acest Acer Aspire S3-951 care trebuie să confirm că a devenit o fiţă ca iPhone-ul, dar în opinia mea această fiţă merită fiecare bănuţ. Iar din clipul de alături o să-ţi poţi face o părere despre cum arată.

Te-ar mai putea interesa