Acer Aspire S3-371-323c4G50add, ultrabook ieftin cu Core i3

Laptopul Acer Aspire S3-371-323c4G50add e unul dintre cele mai elegante modele în acest buget datorită dimensiunilor și designului. Prețul e potrivit având în vedere că e un ultrabook din seria S3. Sunt curios care producători vor urma exemplul de la Acer, adică să lanseze ultrabookuri la prețuri mai atractive. Bineînțeles e vorba de un model cu ecran de 13.3 inci și configurația e una Office. Deasemenea am remarcat că procesorul face parte din a doua generație – Sandy Bridge, dar acest aspect nu prea are mare importanță. Însă, e vorba de unul cu consum redus și deci autonomia e cea care o știți și la alte laptopuri (deoarece are o baterie de 3 celule). E mai scump decât alte laptopuri cu o configurație similară, doar că acesta face parte dintr-o altă categorie. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Arată ca oricare alt model din seria S3 doar că acesta nu are o rezoluție 1080p și configurație foarte performantă (pentru cei care doresc i5 și i7 trebuie să scoată mai mulți bani din buzunar).

Din față
Din față
Lateral
Lateral

Specificații tehnice

Procesorul face parte dintr-o serie mai veche dar la fel de bună, iar datorită frecvenței de 1.5 GHz, consumul e redus. Autonomia e destule de mare chiar și pentru o baterie de 3 celule. Nu e o baterie obișnuită ci una Li-Polymer, deci e mai ușoară. Ecranul de 13.3 inci e unul HD și destul de detaliat pentru vizionarea de filme ori navigare web.

Restul configurației e cum o știm, 4GB RAM și hard de 500GB. Pe partea de grafică are acea placă video Intel care o recomand doar utilizatorilor office. Ca și dotări are difuzoare stereo, cameră web HD, card reader, HMDI, USBuri, bluetooth și WLAN. Deci are dotările uzuale și nu prezintă unitate DVD datorită dimensiunilor sale. Instalarea sistemului de operare se poate face prin intermediul unui stick de memorie și vă recomand unul cu interfață 3.0.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: preț atractiv, autonomie satisfăcătoare, foarte ușor, finisaje interesante pe aluminiu, Linux, USB 3.0 etc.

Minusuri: nu are ecran tactil.

Concluzie

Acest Acer Aspire S3-371-323c4G50add e o recomandare bună pentru cei care caută viteză de procesare, fiabilitate, portabilitate și eleganță. Cu siguranță nu veți regreta alegerea făcută dacă ați visat la un Macbook Air. Alături de acesta v-aș recomand Windows 8 pe 64 de biți sau chiar și versiunea 7. Jos am pus un clip cu despachetarea unui model similar:

Te-ar mai putea interesa