Acer Aspire S1003-198U, laptop cu display detașabil

Laptopul Acer Aspire S1003-198U e unul dintre cele mai mici gadgeturi care rulează Windows 10. Unii utilizatori ar putea spune că e vorba de o tabletă cu tastatură. Am pus o poză dar și un clip pentru cei care-și doresc un gadget de pe care să folosească un sistem de operare ideal pentru programe office – Windows 10. Se poate conecta un mouse pentru un plus de conectivitate și puteți alege chiar unul cu fir dacă nu vă place să-l încărcați din când în când.

Sunt laptopuri clasice în acest buget, dar fără sistem de operare dar cred că vă interesează mai mult portabilitatea. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Sunt multe componente care pot face față chiar și conținutului 720p, că dor nu are sens să rulați conținut mai detaliat. Bineînțeles, se poate conecta la el un monitor dacă vreți să vedeți mai multe detalii. E normal că ecranul să fie unul de tip IPS, că doar o tabletă are nevoie de unghiuri de vizibilitate cât mai bune. Poate că unii posesori de laptopuri își doresc un plus de confidențialitate. Are destul de multă memorie RAM pentru acest tip de gadget și e bine-venită, pentru anumite aplicații e nevoie de mai mult.

Laptopurile de dimensiuni reduse sunt și ușor de transportat, în special dacă ecranul e detașabil. Ecranul poate fi folosit ca o tabletă pentru că e vorba de un gadget cu componente incorporate în ecran.

Păreri pro și contra

Sunt dotări destul de puține pentru că are un design compact și nici nu cred că vă doriți ceva în plus. Autonomia acestui laptop e foarte bună și se datorează procesorului (are un consum redus de resurse). Nu văd ce nu v-ar conveni la acest model că doar chiar e accesibil și atractiv pentru ce oferă.

Acer Aspire S1003-198U nu e singurul model care are un design convertibil, dar acesta e ceva mai accesibil decât alte serii. E vorba de cea mai recentă generație de laptopuri care oferă și un design atractiv. Chiar și tastatura oferă un port USB pentru cei au nevoie de un USB suplimentar pentru un hard disc extern sau poate un periferic.

Te-ar mai putea interesa