≡ Meniu

Acer Aspire One Happy2 N57Dyy

Netbook-ul Acer Aspire One Happy2 N57Dyy este unul de culoare galbenă și vine la bord cu procesor Atom dual core model N570, 1 giga de RAM, hard de 250 giga și Windows 7 Starter (o variantă mai lite fără Aero și altele). Un model similar dar într-o altă culoare e Happy2 N57Doo. Era bine dacă avea 2GB RAM dar și așa Windows-ul va rula decent deoarece nu folosește mai mult de vreo 500 RAMi. Dacă tot scriu despre memorie trebuie știut că hardul de 5400 rotații și capacitate de 250 e unul încăpător și suficient de mare pentru un mini laptop cum e acest Acer Happy 2.

Prețul bun Vezi prețul special de azi. Şi în opinia mea e un preț foarte bun, dar cum ziceam anterior era interesant dacă la pachet cu 2 giga de memorie RAM pentru un plus de performanță.

Poze

Ecran

Pe galben

Specificaţii tehnice

Happy2 N57Dyy are un procesor destul de nou, adică un Atom de 1,6 giga cu două nuclee. Ecranul e de 10,1 inci ca al oricărui netbook și are o rezoluție de 1024 pe 600 pixeli, deci nu vorbim despre o rezoluție HD chiar dacă laptopul e capabil de a reda conținut HD.

Memoria de 1GB poate fi extinsă la maxim 2 și asta e un lucru bun deoarece la multe mini laptopuri acest lucru nu e posibil. Laptopul de față are și o placă video decentă (normal că integrată) de la Intel – modelul 3150. Placa are capacități HD, dar dacă vreți să vedeți un film pe un ecran mai mare atunci nu aveți parte de HDMI, ci doar de VGA. E bun și VGA-ul, dar HDMI-ul era cea mai bună variantă de a conecta netbook-ul la un televizor nou.

Pe partea de conexiuni, pe lângă VGA, are USB și LAN. Normal că are și wireless de tip b/g/n, iar cel mai rapid standard e N. Stă excelent și pe partea de autonomie, nu numai pe partea de porturi, deoarece are o baterie care ține până la patru ore în condițiile în care bateria are 3 celule.

Păreri pro şi contra

Pro: greutatea e de puțin peste un kilogram, are o culoare interesantă (galben) și performanța e decentă ca și autonomia.
Contra: are puțină memorie RAM și nu are HDMI.

Concluzie

N57Dyy e un model de Happy 2 galben performant și cu o baterie care ține mult, iar dacă vă interesează un video review atunci puteți urmări unul alături (e chiar și o despachetare a produsului).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu