≡ Meniu

Acer Aspire One Happy2 N57Dyy

Netbook-ul Acer Aspire One Happy2 N57Dyy este unul de culoare galbenă și vine la bord cu procesor Atom dual core model N570, 1 giga de RAM, hard de 250 giga și Windows 7 Starter (o variantă mai lite fără Aero și altele). Un model similar dar într-o altă culoare e Happy2 N57Doo. Era bine dacă avea 2GB RAM dar și așa Windows-ul va rula decent deoarece nu folosește mai mult de vreo 500 RAMi. Dacă tot scriu despre memorie trebuie știut că hardul de 5400 rotații și capacitate de 250 e unul încăpător și suficient de mare pentru un mini laptop cum e acest Acer Happy 2.

Prețul bun Vezi prețul special de azi →. Şi în opinia mea e un preț foarte bun, dar cum ziceam anterior era interesant dacă la pachet cu 2 giga de memorie RAM pentru un plus de performanță.

Poze

Ecran

Pe galben

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații →

Specificaţii tehnice

Happy2 N57Dyy are un procesor destul de nou, adică un Atom de 1,6 giga cu două nuclee. Ecranul e de 10,1 inci ca al oricărui netbook și are o rezoluție de 1024 pe 600 pixeli, deci nu vorbim despre o rezoluție HD chiar dacă laptopul e capabil de a reda conținut HD.

Memoria de 1GB poate fi extinsă la maxim 2 și asta e un lucru bun deoarece la multe mini laptopuri acest lucru nu e posibil. Laptopul de față are și o placă video decentă (normal că integrată) de la Intel – modelul 3150. Placa are capacități HD, dar dacă vreți să vedeți un film pe un ecran mai mare atunci nu aveți parte de HDMI, ci doar de VGA. E bun și VGA-ul, dar HDMI-ul era cea mai bună variantă de a conecta netbook-ul la un televizor nou.

Pe partea de conexiuni, pe lângă VGA, are USB și LAN. Normal că are și wireless de tip b/g/n, iar cel mai rapid standard e N. Stă excelent și pe partea de autonomie, nu numai pe partea de porturi, deoarece are o baterie care ține până la patru ore în condițiile în care bateria are 3 celule.

Păreri pro şi contra

Pro: greutatea e de puțin peste un kilogram, are o culoare interesantă (galben) și performanța e decentă ca și autonomia.
Contra: are puțină memorie RAM și nu are HDMI.

Concluzie

N57Dyy e un model de Happy 2 galben performant și cu o baterie care ține mult, iar dacă vă interesează un video review atunci puteți urmări unul alături (e chiar și o despachetare a produsului).

Click aici pentru mai multe păreri →
{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu