Acer Aspire One Happy2-N57DQyy

Un netbook destul de interesant din punct de vedere al configurației și al aspectului este acest netbook Acer Aspire One Happy2-N57DQyy. Este un model recent apărut și deci vine cu cele mai noi tehnologii pentru netbookuri. La capitolul design cred că stă la fel de bine având în vedere că are un efect 3D pe capac și s-a acordat destulă atenție designului din interior. Un alt capitol la care stă destul de bine este autonomia, deoarece ea este undeva la 8 ore, deci puteți pleca acasă fără să vă faceți griji cât o să mai țină bateria. Autonomia este destul de mare pentru trei călătorii cu trenul sau poate chiar și mai multe. Are un preț bun Vezi prețul special de azi » și ar putea fi o alternativă la fel de bună ca și modelele pe portocaliu (Happy2-N57DQ), albastru (Happy2-N57DQb2b) și roz (Happy2-N57DQpp).

Poze

Ecran
Pe galben
Pe portocaliu

Specificaţii tehnice

Procesorul este unul N570 care este unul Dual Core cu tehnologie 45 nm, frecvență de 1.6 GHz și cache de 1 MB. Ecranul are o diagonală de 10.1 inci și o rezoluție de 1024 cu 600 pixeli. Acesta este unul LCD Acer CineCrystal cu tehnologie LED. Capacitatea memoriei RAM este de 1 giga care cred că este mai mult decât suficientă având în vedere că este de tip DDR3 și are o frecvență de 1066 MHz. Însă dacă doriți ceva mai multă memorie RAM trebuie să știți că poate fi mărită la 2 giga.

Cât despre hard disk, acesta este unul de tip SATA, are un spațiu de stocare de 250 de giga și 5400 de rotații pe minut. Intel GMA 3150 este una integrată în procesor și deci are performanțe destul de mari pentru una integrată. Poate reda filme HD și chiar și unele jocuri 3D. La capitolul multimedia, porturi și comunicații acest model Happy2-N57DQyy oferă microfon, cititor de carduri, difuzoare stereo, cameră web, ieșire audio, trei USB-uri 2.0, mufă RJ-45, port VGA și Wi-Fi.

Păreri pro și contra

Pro achiziției ar fi autonomia de 8 ore a bateriei de 6 celule, greutatea destul de mică de 1.3 kilograme, design-ul elegant, sistemul de operare Windows 7 gata instalat și prețul imbatabil.

Contra achiziției ar putea fi lipsa portului USB 3.0.

Concluzie

Acest netbook Happy2-N57DQyy este un netbook ce-l recomand deoarece vine cu cele mai bune tehnologii și pentru un preț așa de mic, primești un gadget portabil și performant.

Te-ar mai putea interesa