Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Acer Aspire One Happy2-N57DQpp

Dacă sunteți în căutarea unui mini-laptop roz și nu știți care ar cel mai bun, atunci eu voi recomanda acest netbook Acer Aspire One Happy2-N57DQpp care vine cu procesor N570, 1 giga de RAM de tip DDR3 și sistem de operare Windows 7. Poate mulți din voi nu știți cum să instalați un sistem de operare de pe stick sau pur și simplu nu prea aveți timp pentru a face acest lucru, iar faptul că are deja Windows 7 instalat cu licență cred că este un plus și un avantaj în fața altor modele de la alți producători. Cei 1 giga de RAM cred că sunt suficienți deoarece Starterul este cel mai recomandat sistem de operare pentru netbookuri datorită cerințelor hardware foarte mici. Are un preț bun Vezi prețul special de azi și vine ca alternativă la modelele pe albastru (Happy2-N57DQb2b), portocaliu (Happy2-N57DQ) și galben (Happy2-N57DQyy). Chiar dacă vin în diferite culori, au aceeași configurație deci puteți alege oricare model după culoarea preferată.

Poze

Cele patru culori

Ecran

Pe galben

Specificaţii tehnice

Are un procesor N570 care este un Intel Atom cu două nuclee, tehnologie 32 nm, frecvență de 1,6 GHz și cache de 1 MB. Ecranul Acer CineCrystal este unul LCD care are tehnologie LED, o rezoluție de 1024 cu 600 pixeli și o diagonală de 10.1 inci. Spațiul de stocare al hard disk-ului este de 250 de giga iar acesta este unul destul de performant având în vedere că are o viteză de rotație de 5400. Capacitatea memoriei RAM DDR3 este de 1 giga care poate fi mărită la 2 giga prin înlocuirea celei de 1 giga.

Placa video integrată Intel GMA 3150 este una dintre cele mai bune având în vedere că redă fluent filmele HD dar și pe unele Full HD. Aceasta oferă un plus de autonomie netbookului, iar pe partea de jocuri nu stă precum una integrată dar rulează jocurile mai vechi. La capitolele multimedia, porturi și comunicații are difuzoare stereo, cititor de carduri, cameră web, mufă RJ-45 pentru rețea, ieșire audio, trei usb-uri 2.0, port VGA, microfon și Wi-Fi.

Plusuri și minusuri

Ca plusuri: autonomie de lucru de până la 8 ore, cântărește doar 1,3 kilograme, configurație foarte bună, ieftin, arată foarte bine, are sistem de operare Windows 7 și a apărut recent pe piață.

Ca minusuri: memoria RAM putea fi mai mare pentru cei pretențioși, dar eu cred că este mai mult decât suficientă. 2 giga ar fi utili doar dacă doriți să încercați câteva jocuri dar oricum nu merg ca pe un laptop cu placă video dedicată.

Concluzie

Acest netbook Happy2-N57DQpp este unul destul de bun având în vedere că are un design elegant și are un procesor de ultimă generație, toate la un preț destul de modic. Acest model este ideal pentru cei ce călătoresc deoarece este portabil și are o autonomie foarte mare.

{ 2 comentarii … citește-le alături sau adaugă unul }
  • Andreea

    Cel mai bun netbook pe care am pus mana. Am numai cuvinte de lauda la adresa lui. L-am luat in primul rand pentru cum arata, in al doilea rand pentru configuratie iar pe urma pentru sistemul de operare. Chiar daca imi luam unul cu linux si poate avea o configurate mai buna, optam pentru windows deoarece nu-mi place linuxul si windowsul este mai util si mai simplu in special ca m-am cam obisnuit cu el. Imi place tare mult efectul de pe capac, cu valuri, culoarea foarte bine aleasa spre deosebire de cele vechi si procesor destul de rapid pentru aplicatii de tip office. Totul se deschide instantaneu si deci 2 giga de ram nu prea erau de folos. NU am apucat sa dau jos un film hd dar cele 480 p merg foarte bine ca doar nu stau atata timp pana descarc unul HD. Ecranul este destul de bun, imagini clare, colorate si luminoase… doar ca unghiul de vizibilitate nu este asa de mare. Am auzit ca cica asa este la toate laptopurile si netbookurile. Poate pe viitor Happy3 va avea un ecran si mai bun.

  • Scorpyo

    Atunci când te uiți la filme, setează-ți luminozitatea ecranului la maxim nu cea a filmului și vei observa ca unghiul de vizibilitate va mai crește.

Lasă un comentariu