Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Acer Aspire One Happy2-N57DQb2b

După cum știți, s-au lansat noile netbookuri Acer numite Happy2, iar un model care îmi place tare mult este acest netbook Acer Aspire One Happy2-N57DQb2b deoarece are sistem de operare Windows 7 și este pe albastru, care este culoarea mea preferată. Mai sunt și alte culori: roz (Happy2-N57DQpp), portocaliu (Happy2-N57DQ) și galben (Happy2-N57DQyy). Mi-a plăcut tare mult că s-au ales culori pe nuanțe ceva mai plăcute și nu s-au ales acelea țipătoare cum au fost la predecesoarele. Design-ul este unul unic, și aici mă refer la capacul cu design în relief care îți dă impresia că sunt niște valuri de apă pe acesta. Ar mai fi multe de spus despre acest model dar prețul își spune cuvântul… Are un preț bun Vezi prețul special de azi și vine ca o alternativă la celelalte modele care vin în alte culori și aceeași configurație.

Poze

Cele patru culori

Capac

Ecran

Specificaţii tehnice

Modelul Happy2-N57DQb2b vine cu cel mai bun procesor pentru netbookuri și anume un Intel Atom N570 care este un Dual Core destul de bun pentru că are tehnologie 45 nm, frecvență de 1,6 GHz și cache de 1 MB. Ecranul LCD LED este unul destul de bun pentru vizionarea de filme pentru că este un model Acer CineCrystal. Acesta are o rezoluție aproape HD de 1024 cu 600 pixeli și o diagonală de 10.1 inci.

Capacitatea memoriei RAM este de 1 giga care poate fi upgradată la 2 giga prin înlocuirea memoriei deja instalate. Aceasta este destul de bună deoarece este DDR3 și are deci o frecvență de 1066 MHz. Spațiul de stocare al hard disk-ului este de 250 de giga, deci destul de spațios pentru stocare fișierelor de tip media. Acesta oferă performanțe superioare datorită faptului că are o viteză de 5400 de rotații pe minut adică este un model SATA.

Placa video GMA 3150 este oferită de Intel și este integrată în chipul procesorului pentru a oferii un consum mai redus de energie și o performanță grafică ceva mai bună decât predecesoarele ei. Aceasta poate reda atât filmele HD cât și jocurile 3D mai vechi de 2009. Pe partea de multimedia, porturi și comunicații Happy2-N57DQb2b are difuzoare stereo, cititor de carduri, cameră web de 1.3 MP, trei USB-uri 2.0, o ieșire audio, port VGA pentru conectarea unui ecran mai mare, microfon, mufă RJ-45 pentru rețea și internet și Wi-Fi.

Plusuri și minusuri

Ca plusuri: autonomia de lucru este undeva la 8 ore datorită bateriei de 6 celule, are o configurație foarte bună pentru un asemenea preț, nuanța culorii foarte bine aleasă, sistem de operare Windows 7 licențiat, cântărește doar 1,3 kilogram și este ieftin.

Ca minusuri: un USB 3.0 ar fi fost util pentru transferarea datelor având în vedere că nu are unitate optică.

Concluzie

Acest netbook Happy2-N57DQb2b de la Acer este unul destul de performant, arată foarte bine, este nou și deci îl recomand celor care deja au un laptop sau care nu au un laptop și ar dori un gadget portabil și performant cu o autonomie foarte mare.

{ 2 comentarii … citește-le alături sau adaugă unul }
  • Andrey

    Mi l-am luat ca oricum aveam nevoie de Windows 7, iar daca vine cu el licentiat numai bine. Nu am optat pentru un netbook cu 2gb de ram deoarece nu am nevoie de asa multa memorie deoarece sistemul de operare cica consuma ca 512MB din ei de cei mai raman ceva din cei 1gb. daca o sa fie vreodatanevoie de mai multi il voi vinde sau imi voi cumpara 2gb si ii voi pune chiar eu ca ma gandesc nu poate fi asa de greu. designul este unul pe cat se poate de reusit in comparatie cu celelalte modele. Sunt multumit de performantele sale, filmele hd merg fluent iar wireless merge la fel de bine. deci am facut o achizitie buna si sunt foarte multumit de noua mea achizitie.

  • Scorpyo

    Modele cu 2 giga de RAM nu mai sunt, au mai rămas doar cele pe roz, și cred că ai făcut o alegere bună cu acest Happy2-n57dqb2b în special dacă voiai un netbook performant cu Windows 7.

Lasă un comentariu