Acer Aspire One Happy2-N57DQ

Acest netbook Acer Aspire One Happy2-N57DQ este un mini-laptop ce-l recomand deoarece este performant şi portabil. Are un design unic ca şi celelalte modele din familia Happy2 care au aceeaşi configuraţie dar culori diferite. Mai precis, au procesor N570,1 giga de RAM , hard de 250 de giga, Windows 7 şi autonomie de 8 ore. Capacul netbookului are un efect 3D de valuri care este unul unic şi bine ales pentru aşa gadgeturi. Tastatura este şi ea destul de bine realizată care o găsim şi pe vechiile modele din familia Happy. Are un preț bun Vezi prețul special de azi » şi vine ca o alternativă pe culoarea portocalie la modelele pe galben (Happy2-N57DQyy), albastru (Happy2-N57DQb2b) şi roz (Happy2-N57DQpp).

Poze

netbook Acer Aspire One Happy2 n570 1
Cele patru culori
Laptop Acer Aspire One Happy 2DQ 1
Ecran
netbook Acer Aspire One Happy2 N570 2
Pe portocaliu

Specificaţii tehnice

Procesorul este unul Atom N570 care este unul Dual Core cu tehnologie 32 nm, frecvenţă de 1.6 GHz şi cache de 1 MB. Ecranul LCD Acer CineCrystal cu tehnologie LED are o rezoluţie aproape HD de 1024 cu 600 pixeli şi o diagonală de 10.1 inci. Capacitatea memoriei RAM este de 1 giga DDR3 la o frecvenţă de 1066 MHz, aceasta poate fi mărită la cel mult 2 giga. Hardul are un spaţiu de stocare de 250 de giga, o viteză de 5400 RPM şi este unul SATA deci performant.

Placa video GMA 3150 de la INtel este una integrată în procesor pentru a oferi un consum redus de energie şi o performanţă ridicată motiv pentru care redă filmele HD şi Full HD şi rulează unele jocuri 3D. Pe partea de multimedia, poturi şi comunicaţii acest Happy2-N57DQ are difuzoare stereo, cititor de carduri, cameră web de 0.3 MP, o ieşire audio, trei USB-uri 2.0, port VGA, microfon, mufă RJ-45 şi Wi-Fi.

Plusuri şi minusuri

Ca plusuri: autonomie de lucru a bateriei de 6 celule este undeva la 8 ore, cântăreşte doar 1,3 kilograme, arată foarte bine, are sistem de operare Windows 7, configuraţie foarte bună pentru un aşa preţ şi este foarte ieftin.

Ca minusuri: pentru un aşa preţ nu prea pot să-i reproşez mai nimica, dar 2 giga sau un port USB 3.0 ar fi picat bine.

Concluzie

Acest netbook din familia Happy2 model N57DQ este un netbook de nota 10 di multe puncte de vedere care le-am menţionat mai sus şi de aceea îl recomand celor care au nevoie de un portabil performant ori de câte ori sunt plecaţi de acasă.

Te-ar mai putea interesa

3 comentarii la „Acer Aspire One Happy2-N57DQ”

  1. Am optat pentru portocaliu deoarece rozul nu prea mi-o placut, si plus ca este si performant. Imi place tare mult si ca are mult alb pe ici pe colo, dar cel mai bun lucur la cest model ar fi autonomia foarte foarte mare. Chiar tine cam ai scris mai in sus dar numai in anumite conditii: luminozitate, minima, wifi oprit, fara filme si alte chestii activate. In model normat tine vreo 5-6 oare cu toate pornite si sunt multumita de acest lucru. Cred ca am facut o alegere buna pentru acesti bani si nu cred ca voi gasi unul mai bun ca acesta. uitasem sa spun ca touchpadul este superb, accepta gesturi si este usor de folosit. pentru faptul ca are windows instalat, pot spune ca mi-a luat o povara din spate doarece nu stiu sa instalez de pe stick.

  2. Să-l stăpânești sănătos, și vezi că instalarea de pe stick nu este tare dificilă, instalezi exact ca de pe DVD sau CD. Trebuie să alegi în BIOS prioritatea de bootare și în rest este floare la ureche.

  3. salut…vreau sa imi iau din America unul…dar problema e ca aici nu am vazut niciunul de 2 GB ram si 320 hardul pe happy 2…ai idee dc?

Comentariile sunt închise.