Acer Aspire One Happy2 AOHAPPY2-N57Cyy

Dacă sunteți în căutarea unui netbook cu 2 giga de RAM și nu prea aveți alternative atunci puteți opta pentru acest netbook Acer Aspire One Happy2 AOHAPPY2-N57Cyy fără să vă gândiți prea mult deoarece vine și cu cel mai bun procesor de pe piață pentru mini laptopuri. Aici mă refer la modelul N570 care este unul bineînțeles Dual Core. Mai are și o mulțime de porturi utile, dar la capitolul design am rămas mai impresionat. Aici mă refer la efectul 3D al capacului care ar da impresia că ar fi valuri de apă. Cu siguranță aceste noi modele arată mult mai bine decât cele anterioare și vin și o configurație foarte bună. Are un preț bun Vezi prețul special de azi » și vine ca o alternativă la modelul pe culoarea albastră AOHAPPY2-N57Cb2b care are aceeași configurație.

Poze

Ecran
Pe galben
Pe portocaliu

Specificaţii tehnice

După cum am precizat anterior Intel Atom N570 este un procesor cu două nuclee șia re o frecvență de 1.6 GHz, cache de 1MB și tehnologie 32 nm. Ecranul de 10.1 inci are o rezoluție de 1024 cu 600 pixeli deci puțin mai mică decât HD care poate ideal pentru vizionarea de filme la calitate 720p în special că ecranul este și unul LCD LED. Capacitatea memoriei RAM la o frecvență de 1066 MHz este de 2 giga de tip DDR3. Aceasta este capacitatea maximă suportată în caz că vă gândiți să băgați ceva mai mult.

Hard disk-ul este unul destul de spațios, mai precis are un spațiu de stocare de 320 de giga și este unul destul de silențios și performant datorită vitezei de rotație de 5400 și a faptului că este unul de tip SATA. Chiar dacă Intel GMA 3150 este o placă video integrată aceasta redă filmele HD, Full HD, dar și unele jocuri 3D mai vechi. Pe partea de multimedia, porturi și comunicații acest model AOHAPPY2-N57Cyy are cititor de carduri, difuzoare stereo, cameră web de 0.3 MP, trei USB-uri 2.0, microfon, mufă RJ-45, o ieșire audio și Wi-Fi.

Plusuri și minusuri

Ca plusuri: sistem de operare gratuit Linpus, culoare interesantă, autonomie de până la 8 ore, configurație decentă, cântărește undeva la 1.3 kilograme și este ieftin.

Ca minusuri: pentru un așa preț nu pot să am pretenții, însă un USB 3.0 ar fi fost util.

Concluzie

Acest netbook Acer Aspire One Happy2 AOHAPPY2-N57Cyy este un mini laptop performant recent apărut și îl recomand datorită performanțelor impresionante și a designului unic și elegant.

Te-ar mai putea interesa