Acer Aspire One Happy2 AOHAPPY2-N57Cpp

Un astfel de netbook Acer Aspire One Happy2 AOHAPPY2-N57Cpp ca acesta e soluţia ideală pentru uz casnic. Acesta poate fi cadoul ideal pentru „ea”, iar un model şi pentru „el” e Happy2 AOHAPPY2-N57Coo care are aceeaşi configuraţie. Deci există variante cu configuraţii similare doar că vin în alte culori şi coduri. Dacă sunteţi în căutarea unui model cu software licenţiat trebuie să ştiţi că există astfel de modele doar că vin cu 1 giga de RAM în loc de 2 pentru un preţ similar. Aceste modele vin cu aceeaşi tastatură înghesuită şi foarte plăcută la atingere, iar pe capac veţi găsi o suprafaţă în relief interesantă (precum valurile de apă). Prețul bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Capac
Din lateral

Specificaţii tehnice

Nu cred că există un procesor mai bun decât acest N570 în special că e vorba despre un netbook. Acesta are un cache de 1 MB, o placă video GMA 3150 şi are o frecvenţă de 1.6 GHz. Are un display LCD cu iluminare LED şi e bun dacă doriţi să vizionaţi un film 720p în special că are o rezoluţie de 1024 cu 600 pixeli. Deci poate fi un player portabil pentru filme, muzică şi altele. Puteţi instala pe acesta un sistem de operare Windows 7 în special că are 2 giga de RAM şi pentru ca performanţele să fie maxime.

Puteţi stoca o mulţime de fişiere pe hardul de 320 de giga şi e destul de bun – Serial ATA. Chiar dacă are numai o placă video integrată Intel GMA 3150 care asigură o autonomie mare şi performanţe ridicată având în vedere că e integrată în procesor. Vine cu difuzoare stereo, cititor pentru carduri şi o cameră web la capitolul multimedia. Pe partea de comunicaţii aveţi doar WLAN care vă puteţi conecta la internet fără fir cu ajutorul unui router wireless. Ca şi porturi are: o ieşire audio, port VGA, LAN, microfon şi trei USBuri 2.0.

Are un sistem de operare gratuit numit Linpus care mulţi dintre voi îl veţi înlocui cu unul de la Microsoft, iar pentru a face asta aveţi nevoie de o memorie USB (având în vedere că nu are unitate optică DVD).

Păreri pro şi contra achiziţiei

Plusuri: configuraţie foarte bună, cântăreşte doar 1.3 kilograme, autonomie de maxim 8 ore etc.

Minusuri: la un aşa preţ nu veţi găsi ceva mai bun motiv pentru care nu am ce să-i reproşez.

Concluzie

Acest model Happy2 AOHAPPY2-N57Cpp de la Acer e soluţie perfectă pentru cei ce îşi doresc un mini laptop performant la bani puţini. Acesta arată ca şi cel din clipul de jos, doar că acela e pe portocaliu:

Lasă un comentariu