Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Acer Aspire One Happy2 AOHAPPY2-N57Coo

Netbook-ul Acer Aspire One Happy2 AOHAPPY2-N57Coo e cel mai nou din seria Happy 2 care vine cu aceeași configurație dar cu un preț mai atractiv (ca modelul AOHAPPY2-N57Cb2b). Dacă nu sunteți la curent cu aceste gadgeturi atunci trebui să vă spun că acesta are cel mai bun procesor pentru netbookuri – N570 – deoarece e vorba despre un procesor Dual Core cu o frecvență mare – 1.66 GHz. Acesta vine și cu o placă video integrată care oferă performanțe decente pentru a viziona în condiții optime atât filme 720p cât și altele. Are o memorie RAM numai bună pentru ca să puteți instala un Windows 7 Ultimate – 2 giga. Cât despre design, pot spune că e un foarte reușit în special capacul care dă un plus de eleganță gadgetului având un efect 3D interesant. Dacă vă gândiți să-l achiziționați atunci trebuie să știți că acesta are un preț foarte bun. Prețul bun Vezi prețul special de azi.

Poze

Ecran

Pe portocaliu

Specificaţii tehnice

Mai precis, procesorul N570 e unul din familia Atom care e foarte performant în special că are două nuclee și un cache de 1 MB. Deci performanțele sale office vor fi pe măsură și veți putea juca chiar și niște jocuri pe acesta dar la detalii mici. Ecranul de 10.1 inci face posibilă vizionarea de filme HD în special că are o rezoluție bună – 1024 cu 600 pixeli. Calitatea video va asigurată și de tehnologia LED de la LCD care dă un plus de culori și contrast imaginilor. Având în vedere că are 2 giga de RAM DDR3 la o frecvență de 1066 MHz, se poate instala de pe stick fără probleme un Windows 7 Ultimate sau Professional pe 32 de biți.

Hardul e unul spațios dar se putea și mai bine, aici mă refer la unul de cel puțin 500 GB dar și 320 GB sunt suficienți. Placa video integrată din procesor e modelul Intel GMA 3150 care poate face față cu brio filmelor 720p. Pe partea de multimedia acest mini laptop are următoarele: cameră web, cititor de carduri și difuzoare stereo. AOHAPPY2-N57Coo are conectivitate LAN și WLAN pentru internet, dar are și multe porturi: mufă jack, microfon, VGA și trei USBuri 2.0. Deci pentru vizionarea filmelor puteți conecta un monitor la acesta cu ajutorul ieșirii VGA.

Acest model vine pe culoarea portocalie (Orange), un acumulator Li-Ion cu autonomie de până la 8 ore și are o greutate de 1.3 kilograme.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: autonomie mare, toate porturile necesare, arată bine, performanțe decente, preț accesibil și e nou.

Minusuri: are Linpus.

Concluzie

Lipsa USBului 3.0 ar putea fi un minus dar la un așa preț nu cred că veți găsi un netbook cu acel port, poate abia de anul viitor acel port va fi unul standard. Acest Happy2 AOHAPPY2-N57Coo e un model reușit din punct de vedere al configurației dar și al aspectului iar dacă nu mă credeți vă invit să vizionați clipul de jos:

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu