Acer Aspire One Happy2 AOHAPPY2-N57Cb2b

Un mini laptop care probabil mi l-aș cumpăra ar fi acest netbook Acer Aspire One Happy2 AOHAPPY2-N57Cb2b deoarece are procesor N570, 2 giga de RAM și autonomie peste medie. După cum știți cel mai important lucru la un netbook este autonomie (foarte mare), al doilea ar fi procesorul (cu două nuclee), iar la urmă aspectul (albastru cu efect 3D pe capac). Deci acest model îndeplinește unele condiții și face față cu brio unor provocări gen filme HD sau jocuri 3D. Are un preț bun Vezi prețul special de azi » iar o alternativă la acesta este un AOHAPPY2-N57Cyy care are capac și touchpad pe culoarea galbenă.

Poze

Cele patru culori
Capac
Ecran

Specificaţii tehnice

Vine cu un procesor destul de performant din familia Atom modelul N570 care este oferit de Intel, care are o frecvență de 1.6 GHz, cache de 3 MB și cache de 1 MB. Ecranul Acer CineCrystal de 10.1 inci are o rezoluție aproape HD de 1024 cu 600 pixeli și este unul LCD LED. Memoria RAM DDR3 de 2 giga are o frecvență de 1066 MHz și nu poate fi mărită la 4 giga dacă vă gândiți să faceți acest lucru.

Hard disk-ul de 320 de giga are o viteză de 5400 de rotații pe minut și este unul de tip Serial ATA deci este destul de performant și silențios. Placa video integrată Intel GMA 3150 are suport HD pentru filme și face față unor jocuri 3D mai vechi și câteva mai noi. La capitolele multimedia, comunicații și porturi acest model AOHAPPY2-N57Cb2b vine cu cameră web de 0.3 MP, cititor de carduri, difuzoare stereo incorporate, Wi-Fi, microfon, o ieșire audio, port VGA pentru conectarea unui monitor, trei USB-uri 2.0 pentru periferice diverse și mufă RJ-45 pentru rețea.

Plusuri și minusuri

Ca plusuri: are 2 giga de RAM, arată foarte bine, are un preț competitiv, autonomie de 8 ore, sistem de operare Linpus, procesor Dual Core, placă video cu suport HD și deci are o configurație foarte bună.

Ca minusuri: nu are placă video dedicată ION 2 pentru cei pasionați de jocuri care face față jocurilor mai noi.

Concluzie

Acest netbook Acer Aspire One Happy2 AOHAPPY2-N57Cb2b se adresează celor care doresc un gadget portabil, performant și elegant și celor care nu-și pot permite un laptop. Este un model de recomandat deoarece este ieftin și destul de bun.

Te-ar mai putea interesa