Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Acer Aspire One D257-N57Crr

Dacă sunteţi în căutarea unui laptop şi aţi ajuns la concluzia că nu vă puteţi permite unul, Acer vine în ajutorul acelor persoane cu netbook-ul Acer Aspire One D257-N57Crr. Vine ca alternativă şi la modelul D257-N57Ckk, doar că acesta e mai ieftin şi mai bun. Spun asta pentru că are 2 giga de RAM şi deci nu mai e nevoie de un upgrade, iar procesorul e unul Dual Core N570 de 1.6 GHz. Autonomia e şi ea una pe măsura aşteptărilor – până la 8 ore de funcţionare în modul office. Acesta vine pe culoarea roşie dar există variante şi pe alte culori dar acelea încă nu au sosit. După cum observaţi în poze, acesta arată destul de bine, împrumutând design-ul 3D de pe capac de la modelele Happy 2. Prețul bun Vezi prețul special de azi.

Poze

Capac

Tastatura

Specificaţii tehnice

Procesorul e unul din familia Atom numit Intel Atom N570 care are un cache de 1 MB şi tehnologie 45 nm. Ecranul LCD iluminat cu LED are o rezoluţie de 1024 cu 600 pixeli la 10.1 inci deci puteţi viziona fără probleme filme HD. Memoria RAM are o capacitate de 2 giga la 1066 MHz, deci puteţi să vă luaţi un gând de la un eventual upgrade şi puteţi instala fără probleme un Windows 7 gen Ultimate.

HDD-ul are o capacitate de 320 de giga la 5400 de rotaţii pe minut. Placa video Intel GMA 3150 e un model integrat în procesor pentru care performanţele să fie mai ridicate şi consumul de curent să fie unul mic. Toate acestea pentru ca să vă bucuraţi de autonomia de până la 8 ore şi de performanţele grafice fie în jocuri fie atunci când că uitaţi la un film.

Pe partea de multimedia, porturi şi comunicaţii vine cu difuzoare stereo, cameră web, cititor de carduri, ieşire audio, microfon, trei USB 2.0, LAN, port VGA şi Wi-Fi. Având în vedere că e vorba de un netbook, acesta cântăreşte undeva la 1.3 kilograme. Vine cu sistem de operare Linpus.

Păreri pro şi contra achiziţiei

Plusuri: procesor, memorie RAM, preţ, design, autonomie… deci cam toate.

Minusuri: la un aşa preţ nu prea am ce săi-i reproşez deoarece mie mi-ar fi de ajuns 320 de giga iar dacă ar fi avut Windows 7 Starter l-aş fi schimbat cu Ultimate.

Concluzie

Acest model D257-N57Crr e un model ce nu trebuie ratat în special dacă vă place culoarea roşie în combinaţie cu negru.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu