Acer Aspire One D257-N57Ckk

Cel mai performant netbook al momentului de la Acer este acest model Acer Aspire One D257-N57Ckk sau pe scurt Acer D257 care vine cu procesor dual core de la Intel model N570, 2 giga de RAM și hard disk de 320 de giga. Pe lângă faptul că are o configurație destul ed impresionantă, vine cu un design nou și anume cu capac care are un efect în relief (valuri de apă). Are un preț bun Vezi prețul special de azi » și cred că ar trebui să profitați de această ofertă imbatabilă deoarece nu sunt multe netbookuri cu 2 giga de RAM. Și în plus Acer D257 este și pe culoarea neagră lucioasă pe capac și ramă ecran, culoare care este bine aleasă. Acestuia i se mai spune și Aspire One AOD257-N57Ckk.

Poze

Deschis
Foarte subțire

Specificaţii tehnice

Procesorul după cum am precizat anterior este unul Intel Atom N570 care este unul cu două nuclee. Este destul de performant deoarece are o frecvență de 1,6 GHz, tehnologie 45 nm și cache 1 MB. Ecranul LCD este unul cu tehnologie LED care are o diagonală de 10,1 inci și o rezoluție de 1024 cu 600 pixeli. Capacitatea memoriei RAM este de 2 giga de tip DDR3 la o frecvență de 1066 MHz, deci ideal pentru un Windows 7 Ultimate. Spațiul de stocare al hard disk-ului este de 320 de giga la o viteză 5400 de rotații pe minut.

Are o placă video integrată Intel GMA 3150 care este una dintre cele mai bune modele pentru netbookuri deoarece oferă un consum redus de energie și deci o autonomie ridicată. În jocuri se descurcă decent pentru o placă grafică integrată dar în filme se descurcă și mai bine având în vedere că face față cu brio filmele de tip HD sau 720p.

Pe partea de multimedia, porturi și comunicații are difuzoare stereo incorporate, cameră web de 0.3 MP, cititor de carduri, ieșire audio, tri USB-uri 2.0, port VGA pentru conectarea unui monitor, rețea RJ-45 și Wi-Fi.

Plusuri și minusuri

Ca plusuri: D257-N57Ckk are sistem de operare gratuit Linpus care poate fi șters prin instalarea unui sistem de operare gen Windows 7 de pe o memorie USB, vine într-o combinație de negru cu maro, Acer D257 cântărește doar 1,3 kilograme, are o autonomie de lucru de până la 8 ore, Acer D257 are o configurație decentă, este nou și ieftin.

Ca minusuri: un USB 3.0 ar fi fost destul de util.

Concluzie

Acest netbook Acer Aspire One D257-N57Ckk este unul foarte bun în special datorită memoriei RAM și a procesorului. Având în vedere că Acer D257 arată foarte bine cred că acest model ar fi alegerea ideală pentru dumneavoastră.

Te-ar mai putea interesa