Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Acer Aspire One D255E-N55DQkk

Un netbook foarte bun şi ieftin este acest netbook Acer Aspire One D255E-N55DQkk care vine cu procesor Dual Core Intel Atom N550, 1 giga de RAM şi placă video Intel. Are un preț bun Vezi prețul special de azi. Alternative la acest model ar putea fi modelul D255E-N55CQcc, care vine cu 2 giga de RAM şi un preţ ceva mai mare, şi D255E-N55DQCC. Design-ul este unul negru cu aspect fin, puţin lucios şi cu rama ecranului lucioasă.

Poze

Deschis

Aproape la 180 grade

Specificaţii tehnice

Procesorul este unul Intel Atom care are tehnologie 45 nm, model N550 (de tip Dual Core), frecvenţă de 1,5 GHz şi cache de 1MB. Display-ul CineCrystal are o diagonală de 10.1 inci adică o rezoluţie de 1024 cu 768 pixeli şi este unul LCD cu tehnologie LED.

Capacitatea memoriei RAM e de 1 giga DDR3 la o frecvenţă de 1066MHz şi poate fi mărită la 2 giga dacă vă gândiţi să instalaţi Windows 7 Ultimate pe acesta. Acest upgrade se poate numai dacă înlocuiţi plăcuţa de memorie RAM deja instalată.

Hard disk-ul are o capacitate de 250 de giga şi este unul SATA cu o vitază de rotaţie de 5400 de rotaţii pe minut. Este unul silenţios şi nu se încălzeşte. Placa video este una integrată, Intel GMA 3150, cu care puteţi rula fără probleme filme de tip HD sau 720p.

La capitolele multimedia, porturi şi comunicaţii are difuzoare stereo, cititor de carduri, cameră web, reţea RJ-45, intrare audio, 3 USB-uri 2.0, port VGA pentru conectarea unui monitor extern, microfon incorporat şi Wi-Fi.

Autonomia de lucru a bateriei de 6 celule este undeva la 6-8 ore de funcţionare în condiţii normale (navigare internet fără Wi-Fi, Office etc.). Greutatea acestuia e de circa 1,2 kilograme şi vine cu sistem de operare Windows 7 Starter, care este cel mai recomand sistem de operare pe netbook-urile cu 1 giga de memorie RAM.

Plusuri şi minusuri

Ca plusuri: ieftin, port VGA, destule porturi, design foarte reuşit, tastatură plăcută de tip full-size şi ergonomică. Ca minusuri: 12 luni garanţie şi nu are bluetooth şi modem 3G.

Concluzie

Acest netbook Acer Aspire One D255E-N55DQkk este unul care se adresează celor care se află mai tot timpul în mişcare deoarece este uşor şi are autonomia foarte bună.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu