Acer Aspire One D255E-N55DQCC

Un netbook destul de reuşit, şi aici mă refer la capitolele design şi performanţă este acest netbook Acer Aspire One D255E-N55DQCC care vine cu procesor Intel Atom N550. Acesta este un procesor Dual Core, care înseamnă mai multă performanţă pe netbook-uri. Are un preț bun Vezi prețul special de azi →. O alternativă la acest model ar putea fi D255E-N55DQkk. Design-ul este unul foarte reuşit, şi vine într-un maro foarte plăcut. Mai sunt şi modele pe negru dar acesta vine doar pe maro.

Poze

Expus
Deschis
Aproape la 180 grade

Specificaţii tehnice

D255E-N55DQCC vine cu procesor cu două nuclee şi anume Intel Atom N550 cu frecvenţă de 1,5 GHz şi cache de 1MB. Acesta este cel mai bun model pentru netbookuri la ora actuală. Ecranul LCD CineCrystal de tip LED are o diagonală de 10,1 inci care înseamnă o rezoluţie maximă de 1024 cu 600 pixeli.

Memoria RAM de tip DDR3 are o capacitate de 1 GB la o 1066 MHz şi poate fi mărită la 2 giga dar numai prin înlocuirea memoriei RAM deja instalate deoarece are doar 1 slot în acest sens. Hard disk-ul Serial ATA are o capacitate de 150 de giga la o viteză de 5400 de rotaţii pe minut. Placa video este una integrată şi anume Intel GMA 3150, care vă oferă posibilitatea vizionării de filme HD şi chiar să vă jucaţi jocuri dar nu la cine ştie ce detalii.

La capitolele multimedia, comunicaţii şi porturi are difuzoare stereo, cititor de carduri, cameră web, 3 USB-uri 2.0, micorofn incorporat, reţea RJ-45, intrare audio, port VGA pentru conectarea unui monitor extern şi Wi-Fi. Bateria de 6 celule are o autonomie de lucru de circa 8 ore. Are o greutate de circa 1,2 kilograme şi vine în culoarea Sandstone Brown (maro) şi sistem de operare Windows 7 Starter.

Plusuri şi minusuri

Ca plusuri: arată foarte bine, culoare foarte bine aleasă, tastatură full-size, uşor, performant, placă video cu suport HD (dar redă şi unele clipuri Full HD), procesor Dual Core, memorie RAM DDR3. Ca minusuri: are numai 1 giga de RAM şi nu are bluetooth.

Concluzie

Acest netbook Acer Aspire One D255E-N55DQCC se adresează celor care se află mai tot timpul în mişcare şi au nevoie de un gadget ultraperformat şi portabil, şi bineînţeles să aibe o autonomie foarte ridicată.

Lasă un comentariu