Acer Aspire One AOD270-26Crr

Acest netbook Acer Aspire One AOD270-26Crr e un gadget portabil care merită achiziționat în special dacă sunteți o persoană care călătorește sau face naveta. Spun asta pentru că vine cu autonomie de 8 ore și dimensiuni reduse care fac ca mini laptopul să fie și ușor. Configurația sa e destul de nouă deoarece include noul procesor Intel Atom – N2600 Sandy Bridge. E ceva mai performant decât predecesorii (N570) însă pe partea de gaming, tot cam așa stă deoarece are o placă video GMA 3650. Pe acesta puteți instala Windows 7 fără probele datorită memoriei de 2GB, însă hardul putea fi unul de 500 GB. AOD270-26Crr are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Capac
Tastatura

Specificaţii tehnice

Procesorul său Intel N2600 e unul destul de nou și e unul cu două nuclee, motiv pentru care duce lejer 720p chiar dacă are o placă video integrată. Ecranul său e unul de 10.1 inci cu rezoluție 600p, dacă doriți mai multe claritate optați pentru unul de 11.6 inci care bineînțeles are rezoluție HD+. Memoria RAM e de 2GB motiv pentru care nu-i mai puteți face vreun upgrade, însă pentru office, nu aveți nevoie de 2GB. HDD-ul său e la fel de mare ca la un netbook obișnuit și de aceea unul de 500GB era ideal. Dar și așa se pot stoca o mulțime de fișiere audio, video și foto.

Dotările sale sunt pe măsura dimensiunilor sale: cameră web, cititor de carduri, difuzoare stereo, HDMI, trei USBuri, WLAN etc. Deci această configurație aduce și un port HDMI care e util atunci când conectați un TV sau monitor la acesta. Pot spune că autonomia sa e de două ori mai mare decât la un laptop și deci dacă aveți nevoie de o durată de funcționare îndelungată, va trebui să optați pentru un astfel de laptop. Performanțele sale în jocuri nu sunt prea grozave motiv pentru care o configurație cu AMD ar fi cea mai bună alternativă:

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are port HDMI, autonomie de funcționare mare, e disponibil și în alte culori, e accesibil, 2GB de RAM și e foarte ușor.

Minusuri: la un astfel de preț, nimic.

Concluzie

Acest AOD270-26Crr e un model care-l recomand deoarece nu veți găsi ceva mai bun în acest buget și de aceea nu veți regreta alegerea făcută. Am pus o mică prezentare a unui model similar din punct de vedere estetic:

Te-ar mai putea interesa