Acer Aspire One AOD270-26Cw

Acest netbook Acer Aspire One AOD270-26Cw poate fi considerat cadoul ideal pentru persoana iubită în special dacă doriți să-i faceți o surpriză mai deosebită. Spun asta pentru că un astfel de gadget îl va utiliza zilnic și nu e un netbook obișnuit deoarece are cel mai nou procesor Intel, 2GB de RAM și autonomie mare. Spre deosebire de modelele anterioare, acesta vine cu același design însă are un nou model pentru capac (cu buline) dar și pe touchpad.  Dar sunt alternative chiar și pentru „el”, pe roșu, albastru sau negru. Toate au același preț și aceeași configurație, deci nu aveți de un buget mai mare. AOD270-26Cw are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Capacul
Deschis

Specificații tehnice

Procesorul N2600 e unul recent apărut pe această platformă și care e un Dual Core de 1.6 GHz. Chiar dacă diagonala sa  una de 10.1 inci, rezoluția sa e decentă în special că puteți viziona chiar și filme HD fără probleme. Calitatea imaginii e decentă deoarece aici vorbim de un LCD cu iluminare LED, iar dacă vi se pare mic ecranul său, aveți posibilitatea să conectați un monitor sau TV la el. Deci poate fi și un media player funcțional și portabil. Capacitatea memoriei sale e de 2 GB și nu mai poate fi extinsă la 4 GB dar și așa nu aveți nevoie de mai mult de 1.5 GB dacă optați pentru Windows 7. HDD-ul său de 320GB e unul decent dar se putea opta pentru unul mai mare.

Bineînțeles vine și cu o placă video nouă – Intel GMA 3600, care e integrată în procesor pentru a oferi performanțe mai mari. Dotările sale sunt destul de multe și diversificate: cameră web, card reader, difuzoare stereo, ieșire audio, trei USBuri 2.0, microfon, HDMI, LAN, VGA și WLAN. Aceste tehnologii, porturi… le veți găsi la majoritatea netbookurilor însă bateria acestuia e una deosebită deoarece oferă 6-8 ore de funcționare.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are o autonomie foarte mare, un preț atractiv, un aspect reușit, port HDMI (poate reda 1080p), dimensiuni reduse, greutate scăzută și are 2GB RAM.

Minusuri: un hard mai mare ar fi fost perfect.

Concluzie

Acest netbook oferit de Acer poate fi cea mai bună alegere în acest buget datorită caracteristicilor sale tehnice foarte bune care nu le veți găsi la modelele oferite de lați producători. Pentru a vă face o idee despre el, am pus o prezentare a acestuia dedesubt:

Te-ar mai putea interesa