Acer Aspire One AOD270-26Cbb

Acest netbook Acer Aspire One AOD270-26Cbb e gadget portabil care-l recomand celor care călătoresc în special dacă fac naveta deoarece un laptop ca acesta te poate ajuta să treci peste plictiseală. Puteți asculta muzică, viziona filme sau să jucați dar nu la cine știe ce detalii. Face parte din noua serie de netbookuri care vin cu noile procesoare Intel Atom și anume cele din a doua generație. Pe acesta veți găsi un N2600 (e un Dual Core mai bun decât predecesoarele sale) și e însoțit de placa video integrată Intel GMA 3600 (redă chiar și 1080p). E bun chiar și pentru uz casnic sau pe teren (la locul de muncă) deoarece poate fi luat ușor ca și o mapă. AOD270-26Cbb are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Tastatura
Capac

Specificaţii tehnice

Procesorul său Intel e unul destul de bun deoarece e un Dual Core model N2600 de 1.6 GHz. Acesta e decent când vine vorba de viteză de procesare și deci în locul Linpus-ului puteți opta pentru Windows 7 în special că are 2GB de RAM. Deci multitaskingul e decent și nu aveți nevoie de mai multă memorie. Ecranul său de 10.1 inci e unul lucios și e de tip LCD LED. Acesta are o rezoluție corespunzătoare de 1024 cu 600 pixeli la o diagonală de 10.1 inci. Dacă doriți o rezoluție mai mare deoarece vă plac filmele HD, o alternativă ar fi cele cu diagonală de 11.6 inci care costă ceva mai mult.

Din păcate are un hdd la fel de mare ca și la restul mini laptopurilor – 320 GB. La capitolul multimedia are două difuzoare stereo, o cameră web, card reader, microfon, VGA, HDMI, trei USBuri 2.0, ieșire audio, LAN, WLAN. Vine cu majoritatea porturilor sau mai bine zis vine cu toate porturile standarde dar se putea și mai bine. Autonomia sa de funcționare e de maxim 8 ore datorită bateriei de 6 celule.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: îmi place tare mult design în special că e pe albastru, are 2 GB de RAM, HDMI, configurație nouă, autonomie mare de funcționare și preț atractiv.

Minusuri: lipsa portului USB 3.0 chiar dacă nu veți găsi multe modele cu acest port.

Concluzie

Acest laptop de dimensiuni mici e o soluție pentru cei cu un buget mic sau poate pentru cei care nu-și doresc cine știe ce laptop deoarece au un desktop foarte performant. Am pus un clip cu despachetarea unui model foarte similar din punct de vedere estetic:

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Acer Aspire One AOD270-26Cbb”

  1. Salutare! Am un netbook din generatia anteriora, tot Aspire One, si nu sunt multumit de nivelul semnalului audio. La boxele incorporate, abia se aude, iar in casti, se aude dar nu suficient de tare. Puteti sa-mi spuneti daca la acest model au survenit ceva modificari legate de calitatea audio? Sunteti multumiti de nivelul volumului? Nu vi se pare ca se aude cam incet? Intentionez sa achizitionez acest model, si l-as folosi in special pentru redare audio.
    Astept un raspuns din partea Dvs,
    Va multumesc anticipat,
    Cu stima, Florin

  2. Și la acest model calitatea audio tot aceeași e. Cel mai bine ar fi să vedeți cum e setat volumul la netbook ca nu cumva să nu fie setat corespunzător. Calitatea proastă (volumul slab) a sunetului poate să fie cauzată și de faptul că nu e conectat direct la priză ori că ați setat un mod care să consume puțină baterie și din această cauză boxele s-ar putea să nu beneficieze de suficientă putere.
    Poate că un ar fi mai bun deoarece are Sonic Master Lite.

Comentariile sunt închise.