Acer Aspire One AOD255-N57DGkk

Recomand acest netbook Acer Aspire One AOD255-N57DGkk pe post de mini laptop dacă vrei ceva bun, mic şi cu o autonomie impresionantă. Faţă de alte modele acesta are modem 3G, procesor dual core şi bateria ţine până la 8 ore ceea ce e un lucru rar întâlnit la laptopuri. Are un preţ bun Vezi prețul special de azi » care vine să justifice de ce ţine aşa de mult bateria şi de ce arată aşa de bine. Vine chiar şi cu Windows de tip Starter, mai exact Winodws 7 Starter car e o variantă lite cu mai puţine programe de la MS şi fără suport Aero. Deoarece ferestrele nu sunt transparente vă recomand să instalaţi o variantă premium, dar asta numai dacă aveţi Windows cu licenţă sau ceva de genul.

Poze

Alături sunt imagini cu modelul gri şi cel negru deoarece acest D255 vine în mai multe culori.

Expus la stand
Aproape la 180 grade

Specificaţii tehnice

AOD255-N57DGkk sau D255-N57DGkk este un One cu modem 3G ceea ce e un lucru rar şi acest mic modem te va ajuta să navighezi pe ‘net şi în locuri unde nu ai semnal wi-fi. Pentru a pune în funcţiune modemul vei avea nevoie doar de o cartelă şi un abonament de internet mobil ori de o cartelă pre plătită cu opţiunea de internet mobil activă.
Procesorul e un Atom n570 care e de tip dual core şi te va asigura că vei pute naviga pe Internet fluent fără a fi nevoit să ţi deschis doar un tab cum e la modelele mai slabe.

Păreri pro şi contra

Pro ar fi faptul că are un modem de tip 3G şi astfel nu o să trebuiască să cumpăraţi unul (costă destul de mult), preţul e unul modic pentru un netbook cu procesor dual core şi aspect exterior plăcut, touchpad-ul e destul de bun şi când am folosit un astfel de mini laptop pot spune că am navigat uşor pe ‘net cu ajutorul tastaturii şi pad-ului.
Contra ar fi doar memoria RAM care e de doar un giga dar se poate upgrada la maxim 2 giga.

Concluzie

Modelul de faţă e foarte bun atât pentru clasa business cât şi pentru utilizator casnic, iar pentru a vă face o părere despre cum arată am pus preview-ul de alături. Modelul de faţă vine pe negru, dar există şi modele pe gri şi alte culori.

Te-ar mai putea interesa