Acer Aspire One AOD255-N57Crr

Acest netbook Acer Aspire One AOD255-N57Crr este unul roşu şi are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Este o alternativă roşie la AOD255E care e negru.
E un mini laptop ideal pentru călătorii (datorită bateriei care ţine până la 8 ore), pentru ascultat muzică, stat pe ‘net şi vizionat clipuri HD pe YouTube.

Poze

Acer D255-N57Crr sau Aspire One D255-N57Crr este un mini laptop de culoare roşie şi prima poză îl reprezintă. Restul pozelor sunt cu varianta neagră care este foarte asemănătoare din punct de vedere al specificaţiilor.

Roşu
Aproape la 180 grade

Specificaţii tehnice

Acer Aspire One AOD255-N57Crr este un netbook cu procesor Intel Atom de 1,6 giga model n570 care este un dual core. Ecranul este unul de 10,1 inci cu o rezoluţie 1024 pe 600 pixeli şi este realizat cu tehnologie LCD LED. Memoria instalată e 2 giga DDR3 la frecvenţa de 1066 megaherţi. Nu mai puteţi adăuga memorie RAM deoarece maximule de 2 giga. Hardul este unul de 320 de giga şi are 5400 rotaţii pe minut, deci nu este un SSD ci un hard normal pe Serial ATA. Placa video este un integrată de la Intel, adică un GMA 3150.

Jocurile merg destul de bine pe această placă video, dar trebuie să ţineţi cont că nu este o placă video de gaming i nici una dedicată. Dacă e să vorbim de componente pe partea de multimedia atunci putem enumera difuzoarele stereo, camera web şi cititorul de carduri. Pe partea de multimedia are porturi ca microfon, VGA, USB, LAN şi ieşire audio. Pentru comunicaţii, AOD255-N57Crr are tehnologie de ultimă generaţie LAN 1000 şi WLAN n care vă asigură viteză maximă de transfer cu sau fără fir. Bateria este una cu 6 celule şi asigură o autonomie de până la 8 ore. Deşi are o baterie de 6 celule greutatea mini laptopului este una mică de 1,25 kilograme. Nu vine cu Windows 7, ci cu Linpus – un Linux. Vă recomand să-i instalaţi Windows 7 SP1 cu suport Aero (ferestre transparente).

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine, e ieftin, e performant (are procesor dual core şi 2 giga de RAM).
Contra: era interesant dacă era disponibil în mai multe culori.

Preţuri

Preţul de 999 lei este unul foarte mic şi nu cred ăc o să găsiţi ceva mai bun şi mai nou la aceşti bani. AOD255E ar fi oa alternativă de culoare neagră şi cu Windows 7 Starter instalat în dual boot cu Android, dar are doar 1 giga de RAM.

Concluzie

Dacă vrei un mini laptop ieftin atunci acest netbook Acer Aspire One AOD255-N57Crr ar fi unul ideal deoarece este un model nou, vine cu o culoare interesantă (roşu) şi e performant datorită tehnologiei de ultimă generaţie din el.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Acer Aspire One AOD255-N57Crr”

  1. Foarte bun review-ul. Pe mine m-ar interesa mult netbook-ul. Ma intrebam daca vine cu driverele instalate, sau trebuie sa ii mai adaugi altceva. Vad pe Emag ca are Linpus, dar nu m-am dumirit daca merge okay pe sistemul asta sau nu. Daca l-ai testat, imi poti spune ce si cum? Mersi in avans.

  2. Vine cu Linpus (Android), dar se poate instala Windows 7 de pe USB. Avantajul Android e că bateria va ține mai mult, iar sistemul de operare e mai rapid.

Comentariile sunt închise.