Acer Aspire One AO722-C6Crr

Acest netbook Acer Aspire One AO722-C6Crr e varianta pe roșu a lui AO722-C6Ckk deci nu veți găsi alte deosebiri (estetice sau la caracteristici tehnice). Ca și acela, acest AO722-C6Crr are un ecran de 11.6 inci cu rezoluție satisfăcătoare iar performanțele sale în jocuri sunt mai mari decât al netbookurilor cu procesoare Intel. Spun asta pentru că procesorul AMD C60 are o placă video integrată cu memorie video de 256 MB. Dar și design-ul e unul foarte reușit deoarece capacul are un efect 3D după cum se poate observa în prima poză. Îl recomand celor pasionați de filme sau seriale TV,  internet și mai puțin de jocuri. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Capac
Tastatura

Specificaţii tehnice

Procesor AMD C60 de 1GHz e unul destul bun pentru vizionat clipuri HD și chiar și unele 1080p, dar având în vedere rezoluția ecranului, nu veți vedea vreo deosebire. Ecranul său e unul de tip LCD cu iluminare LED și care are o rezoluție HD+ pixeli la o diagonală de 11.6 inci. Nu cred că are rost să mai măriți memorie RAM (ea fiind de 2 GB), deoarece un sistem de operare Windows 7 nu consumă mai mult de 1 GB (în eventualitatea în care doriți să instalați lat OS).

Chiar dacă e un model nou, hdd e cunoscutul model SATA de 320 GB. Placa video AMD din procesor e un model mai mult decât decent deoarece cu ea puteți juca jocuri precum Call Of Duty MW2 la detalii minime (pentru că are o memorie video de 256MB). La capitolul dotări, mini laptopul stă destul de bine: cameră web, card reader, difuzoare stereo, microfon, ieșire audio, WLAN, LAN, trei USBuri 2.0 porturile HDMI și VGA. După cum bine știți majoritatea netbookurilor au autonomii de funcționare mai mare decât laptopurilor de 15 inci. Acest lucru se datorează configurației, bateriei de 4/6 celule și dimensiunilor mai reduse (de unde apare și consumul redus de energie). La acesta e vorba de un acumulator de 6 celule cu o autonomie de 6-7 ore în mod office.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are port HDMI, e portabil, eficient (autonomie mare), performant și accesibil.

Minusuri: hard disk mic.

Concluzie

Aspire One AO722-C6Crr e gadget-ul perfect pentru călătorii datorită dimensiunilor sale reduse, autonomiei sale și prețului competitiv. Să sperăm că pe viitoarele modele vom vedea procesoare din seria E care E-300/350. Am postat și un clip Youtube cu un model similar:

Te-ar mai putea interesa