Acer Aspire One AO722-C6Ckk

Netbook-ul Acer Aspire One AO722-C6Ckk este unul dintre cele mai performante modele de pe piață și acest lucru se datorează faptului că are o configurație AMD APU. Deci are și o placă video performantă care vă permite să jucați și ceva jocuri dar să nu aveți prea multe pretenții. Dacă doriți o variantă pe roșu, adică pentru „ea”, vă recomand modelul AO722-C6Crr. Ambele au același design interesant cu capac în relief și tastatură full-size. În rest, prezintă aceleași caracteristici speciale ca și un mini laptop nou: HDMI, autonomie mare și memorie RAM de 2 GB. Acest AO722-C6Ckk are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Deschis
Capacul său

Specificaţii tehnice

Procesorul său e unul cu tehnologie de fabricație 40 nm și are o placă video integrată Radeon HD 6290. E vorba de modelul Dual Core C60 de 1GHz care e numai bun pentru rularea filmelor 720p. Ecranul său e unul LCD LED de 11.6 inci cu o rezoluție HD+. Deci la o așa rezoluție, nu veți avea nevoie de mai mult de 2GB de RAM. HDD-ul său e unul SATA de 320 GB și chiar dacă nu e unul prea mare, se poate opta pentru unul extern. Acea placă video integrată AMD are o memorie video de 256 MB și deci va putea rula decent unele jocuri mai vechi.

La capitolele porturi, multimedia și comunicații are următoarele dotări: card reader, cameră web, difuzoare stereo, mufă rețea RJ45, port VGA, port HDMI, o ieșire audio, microfon, trei USBuri 3.0 și WLAN. După cum am precizat anterior, are dotări destul de bune iar majoritatea le veți găsi pe multe modele de la ora actuală. Bateria sa de 6 celule și deci oferă o autonomie de cel mult 6-7 ore.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are atât HDMI cât și VGA, USBuri suficiente, performanțe multimedia impresionante, dar nu același lucru aș putea spune și despre performanțele în jocuri (chiar dacă placa video e una performantă tot nu se poate compara cu una dedicată).

Minusuri: HDD-ul său e cam mic.

Concluzie

Acest Aspire One AO722-C6Ckk de la Acer este un netbook de ultimă generație chiar dacă procesorul său nu e unul cu o frecvență mare. La un astfel de gadget, e importantă autonomia, portabilitatea și capabilitățile multimedia (filme, muzică și ceva jocuri). Pentru a vă face o idee despre cuma rată în realitate v-am pus un clip cu despachetarea sa:

Te-ar mai putea interesa