Acer Aspire One AO722-C6Cbb

Netbook-ul Acer Aspire One AO722-C6Cbb vine ca o alternativă la mai vechiul AO722-C6Cbb și principalul minus ar fi ecranul ca de „mini leptop” și prin asta mă refer la rezoluția aproape HD. Are și un preț inferior modelului mai vechi și de aceea vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi ». Procesorul e un AMD Dual-Core C60 și împreună cu placa video Radeon HD6290 formează un APU care nu consumă deloc mult curent și de aceea laptopul are o baterie care ține până la 6-7 ore.

Poze

Nu arată diferit față de laptopurile din seria 722 și cred că are o culoare destul de plăcută. Trebuie neaparat menționat că nu vine cu Windows, ci cu Linpus și tind să precizez acest lucru deoarece din poze se poate observa logoul Windows. Nu e deloc un laptop mare chiar dacă are un ecran de 11 inci care e cu aproximativ un țol mai mare decât al celor de 10.

Tastatura
Capac

Specificaţii tehnice

Acer AO722-C6Cbb vine dotat cu un ecran de 11.6 inci și având o rezoluție de 1366 pe 768 o să vă puteți uita la filme HD la o calitate bună. Procesorul și memoria RAM de 2GB vă vor ajuta să faceți multitasking cu laptopul ș să nu se blocheze când deschideți mai multe. Jocurile vor merge datorită cipului grafi integrat în procesor care e unul decent și alături se poate vedea o mică demonstrație.

Păreri pro şi contra

Pro: are procesor dual core; RAM-ul e de 2GB; prețul nu e deloc mare; autonomia bateriei e impresionantă și face ca gadgetul să aibă o portabilitate foarte bună; vine cu OS – Linux și din această cauză o să puteți folosi laptopul din prima pentru a naviga pe ‘net; are numeroase porturi printre care se numără și cel HDMI care oferă posibilitatea conectării unei camere video sau foto.
Contra: rezoluția nu e tocmai una HD. Un alt minus ar putea fi considerată garanția de un an, dar trebuie știut că poate fi mărită la 2 sau trei ani contra unei sume mici.

Concluzie

Acest mic calculator e unul foarte bun și îl recomand acelor persoane care vor ceva care să fie ușor de cărat și care să nu coste mult. Bateria sa ține extrem de mult, iar performanțele sunt foarte bune. Designul laptopului e unul foarte reușit și din preview-ul de alături se poate observa mai mult cu privire la acest aspect.

Te-ar mai putea interesa

3 comentarii la „Acer Aspire One AO722-C6Cbb”

 1. salut nasule ! multumim foarte mult pentru acest
  site si informatiile pe care ni le daruiesti…o treaba excelenta!
  totusi as vrea sa-ti cer o parere in legutura cu alegerea
  unui netbook….pentru ce ar trebui sa optez? pentru acet model sau
  Netbook Acer Aspire One AOD270-26Cbb cu
  procesor Intel® AtomTM N2600 1.60GHz,2GB,320GB… observ ca desi acesta
  din urma are interfata grafica mai slaba, procesorul ruleaza la 1600 Mhz,
  pe cand cel prezentat desi are Dual Core ruleaza la 1333 Mhz. Multumesc!

 2. Aceste două netbook-uri vin din două clase diferite deoarece 722 are ecran de 11,6 inci și rezoluție HD+, pe când D270 are ecran de 10 și rezoluție care nu e HD (e mai mică decât HD). Deci, 722 ar fi mai bun.

Comentariile sunt închise.