Acer Aspire Nitro 5 AN515-31-51GX, laptop pentru jocuri cu MX150

Un laptop pentru jocuri poate costa și mai puțin, iar Acer Aspire Nitro 5 AN515-31-51GX e un foarte bun exemplu. Am ales acest model să-l prezint pentru că a apărut recent și mi-a atras atenția deoarece are componente ceva mai performante decât cele de pe laptopuri clasice, la care se mai adaugă o evacuare prin spate și nu prin lateral cum e la multe laptopuri simple. Răcirea eficientă e importantă pentru ca performanțele să nu aibă de suferit (componentele funcționează mai bine la temperaturi cât mai joase).

Designul acestui laptop e unul pe negru cu roșu ca la multe alte laptopuri create special pentru gaming. Totuși, există serii ceva mai avansate și care au un preț mai piperat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Chiar dacă procesorul nu e unul de tip HQ, veți beneficia de o autonomie de lucru mai bună. Chiar dacă majoritatea laptopurilor de pe piață au ecran HD, unele vin cu rezoluție mai mare și/sau cu un panou îmbunătățit (refresh mare, IPS, timp de răspuns mic). Bineînțeles, un ecran foarte avansat îl găsiți doar pe laptopurile scumpe și în următorii ani vom vede laptopuri ceva mai bine echipate, până atunci trebuie să acceptăm ce ni se oferă în acel buget.

Chiar dacă unele laptopuri au doar un SSD, discutăm de unul spațios și cu timpul vor înlocui hardurile clasice care sunt chiar lente.

Păreri pro și contra

Ca multe alte laptopuri din același segment, și acesta are tastatură iluminată și nici nu vă recomand să jucați jocuri fără. Altfel, trebuie să recurgeți la o lampă de birou. Procesorul acesta oferă performanțe decente chiar și când jucați deoarece are caracteristici tehnice bune. Nu costă chiar atât de mult pentru că e preinstalat doar Linux, iar voi trebuie să-l ștergeți pentru a face loc pentru Windows 10. Nu se recomandă alte versiuni mai vechi pentru acesta.

Acer Aspire Nitro 5 AN515-31-51GX are și o mulțime porturi pentru a se putea conecta orice periferic și viteza de transfer e mult superior cu USB 3.0 sau USB 3.1 tip (depinde ce interfață vă place mai mult).

Te-ar mai putea interesa