Acer Aspire M3-581TG-72636G52Mnkk

Gadgeturile sunt foarte populare în ziua de azi, iar acest model de laptop ar fi alegerea mea deoarece are chiar și SSD. Acer Aspire M3-581TG-72636G52Mnkk e un ultrabook și față de alte modele de la Asus ori Acer are i7, Solid State Drive, 6GB memorie RAM și placă video de gaming – GeForce GT 640M. Are un preţ bun Vezi prețul special de azi » și e puțin mai mare decât al altor laptopuri, însă bateria de 3 celule care țin 8 ore e un lucru care m-ar face să cumpăr acest gadget.

Poze

Îmi place foarte mult cum arată și se vede că arată destul de mut cu laptopurile RoG de la Asus. Vine chiar și cu tastatură numerică, iar restul tastaturii are butoane comode și bine definite așa încât să nu apăsați pe altceva din greșeală. Culoarea sculei e neagră și arată foarte bine, însă arăta și mai bine dacă avea tastatură iluminată.

Deschis
Capacul

Specificaţii tehnice

M3-581TG e un ultrabook dorit de multă lume și cred că în curând va intra în topul vânzărilor datorită capabilităților sale. Procesorul i7 2637M e unul extrem de performant și economic în același timp și nu o să întâmpinați probleme legate de baterie. memorie RAM nu va trebui să-i mai puneți deoarece are din standard 6GB… ceea ce e mai mult decât suficient. Vine cu Windows 7 și asta e un alt mare plus deoarece nu trebuie să vă bateți capul cu instalarea SO.

Păreri pro şi contra

Pro: vine cu o garanție de 2 ani pentru persoane fizice; procesorul e un i7; poate fi utilizat la jocurile de ultimă generație datorită GPU-ului cu memorie dedicată pe 128 biți; sunetul e unul de calitate superioară; are multiple porturi; autonomia e mare, bateria ținând undeva la maxim 8 ore. Greutatea e și ea un mare plus deoarece e de vreo două kilograme.
Contra: prețul e cam mare pentru unele persoane, dar aici intervin ratele și vor face posibilă achiziționarea acestui model.

Concluzie

Alături e un preview la acest model și se poate vedea că arată foarte bine. Utilizarea lui nu e deloc complicată deoarece vine cu Windows și astfel nu trebuie să vă bateți capul cu drivere ori alte prostii. Nu vă recomand să-i instalați Windows XP deoarece nu o să-i găsiți drivere, iar bateria nu ține deloc mult pe XP. Pe XP nici nu  o să meargă la potențial maxim deoarece multe porturi vor merge doar cu driverele aferente care nu există pentru acest OS.

Te-ar mai putea interesa