Acer Aspire M3-581TG-72636G25Mnkk

Un astfel de ultrabook Acer Aspire M3-581TG-72636G25Mnkk e unul dintre cele mai performante ultrabookuri de pe piață și e ideal pentru cei pasionați de jocuri. Performanțele grafice se datorează plăcii video NVIDIA – GeForce GT 640M, care e și un model recent apărut și foarte performant. Procesorul său e unul de ultimă generație dar nu e cel mai performant datorită frecvenței mici, care rezultă într-o autonomie mare – 7-8 ore.  Din poze dar și din clip se poate observa că noile laptopuri Acer au un design nou cu touchpad mare, tastatură aerisită și din profit sunt subțiri. M3-581TG-72636G25Mnkk are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Deschis
Capacul

Specificații tehnice

Procesorul său Core i7 e unul de 1.7 GHz și deci e vorba de un Low Voltage model 2637M. Acesta sunt cunoscute pentru consumul lor destul de mic care fac ca autonomia laptopului să ajungă chiar și al o ore chiar dacă e vorba de o baterie de 3 celule. Puteți viziona atât filme HD cât și Full HD deoarece are un ecran HD Ready LCD LED de 15.6 inci. Având în vedere că are protecție lucioasă, veți beneficia de mai multe culori dar și un contrast mai mare. Spre deosebire de celelalte modele, acesta are 6 GB de RAM din care 2 GB sunt integrați. Dacă vă plac filmele și muzica, vă recomand un HDD extern pe USB 3.0, deoarece SSD-ul de 256 GB e prea mic.

Această placă video GT 640M a apărut anul acesta și deci e un model nou care oferă performanțe impresionante. Alte caracteristici care trebuie menționate sunt următoarele: cameră web, card reader, difuzoare stereo cu tehnologie Dolby Home Theater v4, DVD RW, ieșire audio USB 3.0, două USBuri 2.0, HDMI, LAN, bluetooth și WLAN. Observ că s-a renunțat la portul/ieșirea VGA care oricum mi se părea inutilă. Chiar dacă acumulatorul Li-Po e de 3 celule, autonomia e destul de mare. Vine cu Windows 7 preinstalat dar și cu tastatură numerică.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: pornește în 2 secunde cu Instant On, autonomie mare, performanțe impresionante în jocuri, arată foarte bine și vine cu tehnologii noi.

Minusuri: are un preț destul de piperat.

Concluzie

Acest Acer e cea mai bună alternativă la modelele de la ceilalți producători în special că vine cu cea mai bună placă video pe 128 de biți. Deci dacă vă plac jocurile și nu doriți un RoG ci un laptop portabil, acesta e recomandarea mea. O mică prezentare a acestuia poate fi vizionată mai jos:

Lasă un comentariu