Acer Aspire M3-581TG-52464G52Mnkk

Ultrabook-ul Acer Aspire M3-581TG-52464G52Mnkk e foarte asemănător cu modelul M3-581TG-32364G52Mnkk doar că are i5 și acest lucru îl face foarte bun pentru gaming. Nu costă prea mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi » și pe acești bani nu cred că puteai lua un ultrabook acum câteva luni. Faptul că are un ecran de 15 inci și o garanție mare de 2 ani e cireașa de pe tort. 😉 Să nu mai spun despre placa video care e foarte bun pentru gaming și acest lucru poate fi admirat din primul clip.

Poze

Se poate vedea că acest Acer Aspire Timeline Ultra M3-581TG-52464G52Mnkk arată foarte bine și are un design unic. E foarte subțire și greutatea e una mică de circa 2,2 kilograme. În ciuda greutății mici trebuie știut că are o autonomie crescută de undeva la 7-8 ore, iar tastatura e una cu taste bine definite care nu sunt deloc înghesuite.

Deschis
Capacul

Specificaţii tehnice

Modelul 581TG-52464G52Mnkk e unul apărut de curând și se remarcă prin procesorul i5 model 2467M, cei 4GB memorie RAM și placa video nVidia GeForce GT 640M 1GB. performanțele acestei plăci video pe 128 biți pot fi admirate din clipul de alături, iar despre capacitatea hardului trebuie menționat că e de 500 giga și că are chiar și un SSD de 20 giga.

Păreri pro şi contra

Pro: arată extrem de bine; performațele sale sunt peste medie; este extrem de bun pentru gaming; hardul e foarte încăpător; garanția e de 2 ani pentru persoanele juridice; vine cu sistem de operare preinstalat; la nevoie memoria sa poate fi mărită până la 6GB; vine cu tastatură numerică și se poate spune că are o tastatură foarte comodă și aerisită.
Contra: poate doar că prețul e cam mare, însă e o noutate absolută și numele de M3 (ca la BMW) nu cred că e o coincidență.

Concluzie

Întotdeauna mi-am dorit un laptop de 15 inci care să aibă o baterie cu autonomie mare însă modelele de pe piață erau foarte scumpe. Acest model are un preț undeva la 3600 lei și în opinia mea e un best buy având în vedere că vine cu ce e mai nou în materie de componente. Pentru a vă face o impresie despre acest model vă recomand preview-ul de alături, iar despre laptop nu pot spune decât că ar fi alegerea mea dacă ar avea tastatură iluminată în ce culoare îți poftește inima.

Te-ar mai putea interesa