Acer Aspire M3-581TG-32364G52Mnkk

Acest ultrabook Acer Aspire M3-581TG-32364G52Mnkk e o combinație între laptop și netbook deoarece are punctele forte ale ambelor categorii de portabile. Aceste puncte forte ar fi performanța laptopului și portabilitatea mini laptopului. Se recomandă prin prezența unui procesor core i3 și a unei plăci video cu memorie dedicată care e ideală pentru gaming. Spre surprinderea mea nici nu costă deloc mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Se poate vedea că acest M3 (e foarte interesant cum au ales numele de Acer M3 de zici că e BMW) arată foarte bine și că are un design unic deoarece niciun laptop Acer de până acum nu are un aspect ca acesta. Culoarea sa e neagră și tastatura pare a fi iluminată, dar nu e. Ecranul e unul de 15 inci și e ceva neobișnuit la un ultrabook.

Deschis
Capacul

Specificaţii tehnice

Acest notebook Acer Aspire Timeline Ultra M3-581TG-32364G52Mnkk are procesor Intel Core i3-2367M la 1.40GHz, 4GB memorie RAM, 500GB+SSD 20GB, cip grafic nVidia GeForce GT 640M cu memorie de 1GB și Windows preinstalat de tip Microsoft Windows 7 Home Premium. Se poate vedea că are tot ce ți-ai putea dori de la un laptop, respectiv ultrabook și are chiar și SSD. Ecranul e unul deosebit de clar deoarece are rezoluție HD+ și pe acesta os ă puteți urmări chiar și filme Blu-ray deoarece componentele sunt capabile de așa ceva. Are și unitate DVD însă mi-ar fi plăcut dacă nu ar fi avut și în acest fel poate era și mai ușor.

Păreri pro şi contra

Pro: are o greutate de circa 2,2 kilograme; vine cu componente de ultimă generație; garanția e de 2 ani pentru persoanele juridice; prețul nu e deloc mare având în vedere ce componente are; bateria ține undeva la 8 ore chiar dacă are 3 celule; vine cu multă memorie RAM și poate fi mărită la 6GB (din câte am citit are 2 giga integrați și o plăcuță de alți 2G și dacă vreți să-i măriți memoria la 6 atunci trebuie să puneți una de 4GB).
Contra: nu are vreun minus, dar mie mi-ar fi plăcut dacă avea doar SSD (care să aibă o capacitate de minim 60GB) și dacă nu venea cu unitate DVD.

Concluzie

Îmi place foarte acest model și mi-ar fi plăcut și mai mult dacă avea tastatură iluminată, dar așa încât să-i poți alege culorile pe diferite zone ale tastaturii. Dacă vă place acest laptop și vreți să vă faceți mai bine o impresie despre el v recomand acest preview deoarece e unul foarte bun.

Te-ar mai putea interesa