Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Acer Aspire M3-581T-32364G34Mnkk

Acest ultrabook Acer Aspire M3-581T-32364G34Mnkk e cel mai ieftin din seria TimelineU datorită configurației sale office. Chiar dacă nu e la fel de portabil ca și primele ultrabook-uri, are un design foarte reușit, SSD, ecran de 15.6 inci, unitate DVD RW și autonomie până la 8 ore. Deci acestea vor să înlocuiască pe cele din seria TimelineX. Se poate observa că vine cu un touchpad nou, adică cu butoane integrate. Există chiar și configurație pentru gaming cu placă video dedicată. Dar dacă nu vă interesează jocuri și doriți un laptop accesibil și elegant, acesta e acel model și nu veți găsi altul mai reușit decât acesta. Nu înțeleg de ce toate ultrabookurile vin cu Windows 7 preinstalat, ar fi calumea dacă ar avea Linux sau FreeDOS (pentru a fi mai accesibile). Acest M3-581T-32364G34Mnkk are un preț bun Vezi prețul special de azi.

Poze

Deschis

Capacul

Specificații tehnice

Procesorul său Intel Core i3-2367M e unul de 1.4 GHz, motiv pentru care consumul e destul de mic. Placa sa video HD Graphics 3000 vă oferă posibilitatea vizionării filmelor 1080p. Ecranul Glare e unul LCD LED de 15.6 inci și e unul destul de subțire. Având în vedere că are o rezoluție 768p, nu cred că ar avea rost să încercați filme la calitatea mai bună de 720p.

Memoria RAM are o capacitate de 4GB din care 2GB sunt integrați și deci are un singur slot. Spațiul de stocare e decent deoarece are atât un hard de 320 GB și un SSD de 20GB. Deci aveți două medii de stocare, unul pentru fișiere media și altul pentru Windows și aplicații. Dotările sale sunt după cum urmează: unitate DVD-RW, difuzoare stereo, card reader, cameră web, tehnologie audio Dolby Home Theater v4, ieșire audio, mufă LAN, HDMI, un USB 3.0, două USBuri 2.0, WLAN și bluetooth. Deci are aceleași dotări ca și un laptop obișnuit. Bateria Li-Po de 3 celule oferă o autonomie mai mult decât satisfăcătoare – maxim 8 ore. Având în vedere că e un laptop de 15 inch, are tastatură cu taste ușor depărtate cu tastatură numerică.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are o autonomie de funcționare peste medie, e ușor și subțire, performant, pornește rapid, are bluetooth, SSD și arată destul de bine.

Minusuri: lipsă placă video dedicată.

Concluzie

Acest ultrabook e unul dintre acele laptopuri portabile de 15 inci care le recomand. Având în vedere că a apărut recent, veți fi în pas cu moda și performanțele sale nu pot fi puse la îndoială deoarece are un Core i3 care asigură o viteză de procesare bună.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu