Acer Aspire M1935

Sistemul desktop PC Acer Aspire M1935 e una dintre cele mai bune desktopuri de pe piață deoarece vine la prețuri destul de atractive. deci sunt disponibile diverse configurații, însă eu vă recomand 2 din acestea: cel cu Pentium și cel cu Core i5. Deci unul e de tip office iar celălalt e de tip multimedia. Mia precis, cel cu 5 aduce mai multă memorie RAM și o placă video Gt 620 de 1 GB. Prețul atractiv se datorează faptului că vin cu FreeDOS, care vă recomand să-l schimbați cu Windows 8 64 de biți. Recomandarea mea e bineînțeles, modelul mai performant însă și cel cu Pentium e destul de atractiv având în vedere că i se pot face upgradeuri ulterior (în limita sursei). Acest Aspire M1935 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată

Specificații tehnice

Având în vedere că vă recomand cel cu i5-3330, vă voi prezenta configurația acelui model. Astfel că are o placă video Intel HD 2500 care e destul de bună chiar și pentru filme, dar nu și pentru jocuri. În cazul jocurilor aveți la dispoziție placa NVidia GeForce GT 620 care nu e cea mai bună când vine vorba de jocuri dar poate reda orice joc la rezoluție HD+.

Placa de bază e una cu chipset Intel B75, slot PCI Express x16, sunet integrat, trei sloturi PCI Express x1 și rețea integrată. Dacă nu vă convine ceva la configurația acestuia, puteți să-i faceți mici upgradeuri. Spun asta pentru că are 4GB RAM și hard SATA de 500GB. E o carcasă de tip office cu sursă decentă dar nu prea grozavă – 250W. Această vă limitează upgradeurile, de aceea o puteți schimba cu alta în cazul în care vreți o placă video mult mai performantă.

Porturile sale sunt următoarele: trei ieșiri audio, două PS2uri, 6 USBuri din care 2 sunt 3.0, VGA, HDMI și LAN. Pot spune că nu-i lipsește nimic și astfel puteți conecta la acesta: un HDD extern, un sistem audio performant, monitor FullHD și alte periferice pe USB.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: ieșire HDMI, preț atractiv comparativ cu cel al altor desktopuri, carcasă robustă și porturi USB 3.0.

Minusuri: are o sursă destul de mică.

Concluzie

Acest Acer Aspire M1935 e un desktop nou și e evident acest aspect din faptul că vine cu un procesor din seria Ivy Bridge. Alături de acesta vă recomand un monitor FullHD indiferent de configurația aleasă dar și Windows 8.

Te-ar mai putea interesa