Acer Aspire F5-573G-7801, notebook cu i7 7500U și GTX 950M

Acer Aspire F5-573G-7801 e un laptop apărut pe piață la început de 2017 și se remarcă prin procesorul i7-7500U (un model Kaby Lake), ecranul FHD și placa video GeForce GTX 950M. După caracteristicile sale, dar și după sufixul G, vă puteți da seama că e vorba despre un laptop de jocuri.
Un astfel de laptop se adresează celora interesați de un PC portabil cu performanțe peste medie care să facă față oricărei solicitări.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul care are specificații de top, lucru pe care îl voi arăta la paragraful cu caracteristici.


Caracteristici

Modelul Acer Aspire F5-573G-7801 vine cu un ecran de 15,6 inci care are rezoluție Full HD și strat anti-glare (Acer ComfyView).
Procesorul e unul puternic, dar și economic când vine vorba de consum de curent deoarece are voltaj scăzut, lucru evidențiat prin sufixul U al procesorului i7-7500U.
Pentru instalarea sistemului de operare (de preferat Windows 10) acest dispozitiv dispune de unitate DVD.
Are două sloturi de memorie RAM din care unul e ocupat. Acest lucru ne oferă posibilitatea realizării unui upgrade al memoriei.
Pentru conectarea la net are rețea Gigabit și wireless ac. Pentru o conexiune stabilă probabil că cel mai bine e să vă conectați prin cablu.

Avantaje

Vine cu o capacitate mare de memorie de 8 giga tip DDR4 și suportă până la 32 de giga.
Placa video GTX 950M e una foarte bună la jocuri, iar memoria sa e de 4 giga. Această placă vine cu caracteristica Optimus care ne ajută să economisim baterie întrucât activează placa video dedicată doar în jocuri ori sarcini care au nevoie de ea.
Are SSD de 256 de giga, iar o astfel de componentă ne va ajuta să rulăm anumite aplicații mai repede.
Procesorul i7 e unul puternic (scoate 5245 puncte la benchmark), fiind mult mai puternic decât la modelul cu i3.

Concluzie

Chiar dacă nu e un laptop cu portabilitatea excelentă (greutatea sa e de 2,4 kilograme, iar bateria ține vreo 4 ore) acest laptop e unul ok pentru cei interesați de o soluție cu portabilitate ok și care să aibă toată puterea necesară în jocuri.

Te-ar mai putea interesa