Acer Aspire F5-573G-75QH, notebook cu i7, SSHD și GeForce 940MX

Acer a scos pe piață noile laptopuri cu procesoare Kaby Lake și autonomie peste medie, iar Acer Aspire F5-573G-75QH face parte din noua serie. Datorită componentelor acest laptop e unul multimedia, adică foarte bun la sarcini office, filme HD și jocuri nu prea complexe.
Un laptop precum acesta se adresează celora interesați de un model care să arate bine și care să poată rula orice.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Ca design arată precum modelele de anul trecut, dar probabil că cei mai mulți sunt interesați de faptul că are performanțe ok în orice sarcină.


Specificații

Modelul F5-573G-75QH e unul numai bun la jocuri grație plăcii video Nvidia 940MX (dacă vrei ceva cu placă GTX 950 atunci 75HX ar fi ok) și procesorului i7-7500u.
Pe partea de memorie are 4GB, iar hardul e un SSHD de 1TB. SSHD-urile sunt unități de stocare despre care se poate spune că îmbină avantajele unui SSD cu cele ale unui HDD.
Ca sistem de operare are preinstalat Linux, iar acest lucru facilitează conectarea le net din prima. Eu recomand să instalați Windows 10.
Ecranul e unul foarte clar deoarece are o diagonală standard de 15,6 inci cu rezoluție 1920×1080 pixeli (Full HD).

Avantaje

Vine cu procesor cu voltaj scăzut care te va ajuta să economisești curent întrucât bateria va ține până la 10-12 ore. Acest procesor nu e doar economic, ci e și performant întrucât are chiar și funcție de urcare a frecvenței când e nevoie.
Internetul va merge foarte bine deoarece laptopul are wireless ac, iar SSHD-ul va accelera multe dintre sarcini.
Portabilitatea e una excelentă mulțumită greutății reduse de 2,3 kilograme și bateriei care ține mult (după cum am menționat mai sus).

Concluzie

Dacă îți dorești un desktop replacement cu ecran FHD, procesor i7 și unitate de stocare rapidă atunci acest Acer Aspire F5-573G-75QH ar fi o recomandare din partea mea.
Din videoclipul de mai jos poți vedea cum arată acest model. Cred că se poate vedea că designul e unul sobru așa încât laptopul să fie bun și pentru sarcini office.

Te-ar mai putea interesa