Acer Aspire F5-573G-75HX, laptop de jocuri cu i7-7500U și GTX 950M

Acer Aspire F5-573G-75HX e un laptop al anului dotat cu procesor Kaby Lake, placă video GTX și ecran FHD cu panel TN. E un laptop complet pentru cei interesați de un model portabil, performant și care să arate bine.
Datorită componentelor acest model e un laptop pentru jocuri, dar e bun și pe post de desktop replacement.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un notebook PC dotat cu componente de ultimă generație printre care se numără un procesor i7 Kaby Lake, wireless ac, memorie DDR4 și altele.


Avantaje

Laptopul Acer Aspire F5-573G-75HX e unul de top dotat cu un procesor i7-7500U. Acest procesor consumă puțin deoarece are voltaj scăzut, iar performanțele în diverse sarcini sunt excelente deoarece scoate 5241 puncte la benchmark. Acest procesor are integrat și cip grafic Intel HD 620 care funcționează alternativ cu placa video discretă – Nvidia GTX 950M. Despre procesor mai trebuie spus că are caracteristica Turbo Boost care ridică frecvența de la 2,7 Ghz la 3,5.
Placa Nvidia GeForce e una cu 4GB memorie RAM, deci o să facă față oricărui joc.
Portabilitatea e una ok cu o greutate de 2,3 kilograme și cu o baterie care ține vreo 10 ore. Această durată de viață a bateriei e specificată de producător și e valabilă în anumite condiții.
Fiabilitatea acestui produs e una peste medie, iar garanție e de 2 ani extensibilă la mai mult.

Dezavantaje

Nu are 8GB memorie RAM, dar se mai pot adăuga deoarece are un slot liber. Întrucât are placă video cu 4GB memorie RAM aș recomanda să puneți încă 4GB pentru sistem așa încât sistemul să fie echilibrat.
Ar fi fost bine ca ecranul să fie unul 4K cu panel IPS. Acest lucru ar fi ajutat la posibilitatea vizionării fără pierderi a filmelor 4K.
Nu are Windows, ci doar Linux, iar din această cauză vă recomand să instalați Windows 10.

Concluzie

În cazul în care ești interesat de un laptop cu performanțe decente în diferite sarcini atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Din clipul de alături puteți vedea mai bine cum arată acest model. Comparativ cu restul laptopurilor de la Acer nu arată mult diferit.

Te-ar mai putea interesa