Acer Aspire F5-573G-74DJ, laptop multimedia cu i7 Kaby Lake

Dacă vrei un laptop pentru sarcini multimedia atunci îți recomand modelul Acer Aspire F5-573G-74DJ. Acesta e unul dotat cu procesor i7, placă video dedicată și 8 giga memorie RAM.
Un laptop precum acesta e pentru cei interesați de un notebook performant care să fie bun la orice sarcină (de la jocuri și până la sarcini office).

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care nu doar se prezintă bine din punct de vedere vizual, ci și unul care are componente de generație nouă.

Acer Aspire F5 573G 32YG

Avantaje

Vine cu un procesor de generație nouă (i7-7500U) care scoate 5241 puncte la benchmark, iar placa video e una GeForce 940MX cu 2GB memorie RAM.
Ecranul e unul ok cu rezoluție FHD și diagonală de 15,6 inci. Pentru ca dvs să nu fiți deranjați de lumina care bate în ecran, acest laptop are și strat non-glare pe display.
Portabilitatea e una ok întrucât are o baterie care ține maxim 12 ore și o greutate de circa 2,3 kilograme.

Dezavantaje

Greutatea putea să fie ceva mai mică, adică de sub 2 kilograme. Se putea obține o greutate scăzută prin renunțarea la unitatea DVD. Oricum nu se mai folosește deoarece totul poate fi luat de pe net.
Nu are Windows preinstalat, ci Linux. Din această cauză vă recomand să instalați Windows 10 de pe stick sau DVD.
Poate că un alt neajuns ar fi faptul că aparatul nu are un design modern, ci sobru. Arată precum restul laptopurilor de la Acer. Probabil că nu au dorită să investească inutil în design întrucât acest aspect ar fi crescut prețul PC-ului.

Concluzie

Notebook-ul Acer Aspire F5-573G-74DJ e unul al anului 2017 pentru persoanele interesate de ceva robust și cu hardware capabil să ruleze orice fluent. E bun pentru acasă cât și pentru birou (adică la o firmă mai mică) deoarece are puterea necesară pentru procesare cât și toate conexiunile necesare (de la USB 3.0, HDMI, bluetooth și până la wireless ac).
Din clipul de alături vă puteți forma o opinie despre cum arată acest model și despre capabilitățile sale în diferite sarcini.

Te-ar mai putea interesa